Ahenk eğitiminin ikinci gününde öğrenciler velileriyle okullara geldi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Ahenk eğitiminin ikinci gününde öğrenciler velileriyle okullara geldi
Yeni eğitim öğretim yılında okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, ahenk eğitiminin ikinci gününde velileriyle okulu tanıdı.

Milli Eğitim Bakanlığınca, çocuk, aile ve öğretmen iş birliğinin artırılması maksadıyla bu yıl birinci sefer 5-9 Eylül’de düzenlenen ahenk eğitimi kapsamında dün velilere verilen seminerlerin akabinde bugün öğrenciler okul sevincini yaşadı.

Uyum eğitiminin ikinci gününde veliler ve çocukları, öğretmenleri tarafınca sınıflar, rehberlik servisi, kütüphane, okulun bahçesi, giriş çıkış üzere okulun iç ve dış yerlerini birlikte gezerek tanıdı. Veliler ayrıyeten okul idaresi ile tanışma fırsatı buldu.

Bu kapsamda 160 birinci sınıf öğrencisinin başladığı Yücetepe İlkokulunda da ahenk eğitimi sürecinde öğrenciler için heyecanlı anlar yaşandı.

Veliler ve çocukları, öğretmenlerle okulun iç ve dış yerlerini gezdi. Çeşitli ikramların verildiği öğrenciler, öğretmenlerin okul bahçesinde düzenlediği oyunlarda arkadaşlarıyla eğlendi.

– “İlk gün heyecanını kırdık”

Bugün de çocuğuyla okulu gezerek birinci gün heyecanını kırdıklarını söz eden Sotar, yarın ise öğrencilerin kendi başlarına sınıflarına gireceğini söylemiş oldu.

Birinci sınıf öğrencisi Zehra Betül Yurtoğlu da okulun birinci gününün hoş geçtiğini, okuldaki yerleri gezdiklerini ve idarecileri tanıdıklarını lisana getirdi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.