AK Parti’li Turan: Şu an CHP’de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok!

dunyadan

Global Mod
Global Mod
AK Parti’li Turan: Şu an CHP’de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok!
AK Parti Küme Başkanvekili Bülent Turan, “Bu 6’lı masanın sohbetlerinin hiç bir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Kendi kaygılarına yansınlar. Şu an CHP’de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok.” dedi.

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde vatandaşlarla bir ortaya gelen Turan, iç siyasete ait değerlendirmelerde bulundu:

6 liderin sık sık bir ortaya gelmesini dilediklerini belirten Turan, “Daha hayli gelsinler, daha hayli konuşsunlar. Biz partilerin bir ortaya gelmesinden rahatsız olmayız. Hele ki bu biçimde siyaset bilmez, dedikodudan, polemikten öbür bir şey üretmez insanların bir ortaya gelmesi, bizim farkımızı ortaya çıkaracağı için fazlaca daha memnun oluruz.” diye konuştu.

Turan, şunları kaydetti:

“Toplantılarına baktığımızda, Çanakkale’ye ait bir somut adım var mı? Ülke kederlerine ait tahlil önerisi var mı? Türkiye’nin muhabbetine, Çanakkale’nin birlikteliğine bir vurgu var mı? hiç biri yok. Bunların hangi karakterde olduğunu, hangi utanmazlıkta olduğunu göstermek aslında bizim nazaranvimiz ancak buna gerek kalmadan kendileri göstermiş oluyorlar. Bu 6’lı masanın sohbetlerinin hiç bir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Kendi kederlerine yansınlar. Şu an CHP’de, iddialıyım, bir gram oy artışı yok. AK Parti’den kopup giden zavallılar için bir orta seçmenler ‘Acaba bunlar kim?’ diye baktılar. Gördüler ki CHP’nin taklidi olmuşlar, ‘esasen CHP var bunlara gerek kalmaz’ diye düşündüler. esasen kendi ortalarındaki sohbetlerde, ‘Bu periyot bizden bir şey olmaz fakat ileride Allah kerim’ dediklerini duyuyoruz.”

Turan, GÜZEL Parti Genel Lideri Meral Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili açıklamalarına değinerek, “(Kadından imam olmaz, ondan aday değilim) şekli hayli bu biçimde siyaseten yanlış tabirlerle bu işi değerlendirdiğini gördük. Çok garipsedik.” sözlerini kullandı.

Bülent Turan, kelamlarını, “Daha ötesi vakit zaman milliyetçi pahalara, isimlere vurup kırıp garip bir siyaset ürettiğini gördük. Ancak baktı ki AK Parti’den, MHP’den oy alamıyorlar, bu biçimde dedi ki ‘Ben CHP’nin tabanından oy alayım.’ Şu an oraya oynamaya çalışıyorlar. ötürüsıyla artık UYGUN Parti, CHP’den oy alıyor. Ondan dolayı artmayacak, bakılırsaceksiniz. Şu anki tablo siyaseten Çanakkale’de budur, Türkiye’de budur. Türkiye’nin emsalsiz bir numaralı partisi AK Parti’dir. Çanakkale’nin emsalsiz bir numaralı partisi AK Parti’dir.” diye tamamladı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.