Bakan Kirişci: Binali Yıldırım çabucak önümüzde kaza yaptı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Bakan Kirişci: Binali Yıldırım çabucak önümüzde kaza yaptı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Başakşehir Çam ve Sakura Kent Hastanesi’nde gelerek AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım’ı ziyaret etti.

Ziyaretleriyle ilgili konuşan Bakan Kirişci, “Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ı ve İstanbul Milletvekilimiz Şamil Ayrım’ı ve araçta bulunan müdafaa bakılırsavlisi arkadaşımızı, 14 Ekim günü hepimizin canını yakan, bizleri üzen Bartın maden faciası’nda 41 kardeşimizin şehit olmasıyla sonuçlanan faciadan yaralı olarak kurtarılan kardeşlerimizi ziyaret ettim. Bir tanesi serviste, beşinin ise ağır bakımda olduğu bilgisi mevcut. Bu hoş hastanemizde, başhekimimizin de rehberliği çerçevesinde ziyaretler gerçekleştirdim, hastalarımızı ve hasta yakınlarını ziyaret etme imkanı buldum. Her şeydilk evvel, emin ellerde olduklarına tahminen Türkiye’nin değil dünyanın en hoş hastanesinde tedavi hizmetleri aldıklarına şahit oldum. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sıhhat Bakanımıza ve bütün hastane çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hastalarımızın durumları çok yeterli, hepsini tek tek ziyaret ettim, ağır bakımdakiler hariç. Onların da bilgisini başhekimimizden aldık. Rabbim, tekrar bu ülkeye tekrar Bartın faciası üzere facialar yaşatmasın” dedi.

“HEMEN ÖNÜMÜZDE CEREYAN EDEN BİR KAZAYDI”

Azerbaycan’da yaşanan kazada konvoyda Binali Yıldırım ile arka arda araçlarda bulunduklarını belirten Bakan Kirişci, ” Biz de Bakü’de, Azerbaycan’daydık, konvoyda çabucak önümüzde cereyan eden bir kazaydı, tesellimiz burada bir can kaybının olmaması. Yaralı olarak ülkemize hastalarımız getirilmiş ve tedavilerinin sürüyor olması, en büyük tesellimiz ve en büyük mutluluğumuz” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.