Bakan Özer: Son iki atamanın yüzde 50’sini İstanbul’a ayırdık

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Bakan Özer: Son iki atamanın yüzde 50’sini İstanbul’a ayırdık
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığının başlatmış olduğu Yüz Yüze 100 Gün Projesi çerçevesinde Esenyurt’ta bir dizi ziyarette bulundu. Evvel metal fabrikasında staj yapan öğrencilerle bir ortaya gelen Özer, sonrasındasında Esenyurt’taki bir lise yerleşkesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Özer incelemelerinin akabinde 41 yıl nazaranv yapıp emekli olan öğretmen Kemalettin Çelik’i ziyaret etti.

Program sırasında açıklamada bulunan Özer, “İstanbul’un ertelenen tüm eğitim yatırımlarını süratli bir biçimde yatırım programına aldık. İnşallah 39 ilçede eğitimle ilgili tüm meselelerin çözüldüğü bir periyoda hakikat süratli bir biçimde gidiyoruz. Eğitimin şayet olmazsa olmazı öğretmenlerimiz manasında da İstanbulumuza müspet ayrımcılık yapıyoruz. Son 2 atamanın yüzde 50’sini İstanbul’a ayırdık. Her 2 atamada, İstanbul’a ayırdığımız öğretmen sayısı 20 bine ulaşmış oldu. Esenyurt ilçemiz başka ilçelerimiz içerisinde ayrıcalıklı olan bir yer. Hakikaten Okul üretimi ve arsa ile ilgili epey önemli külfetlerin yaşandığı ilçelerimizden bir tanesi. Buraya yatırım yapmak istiyoruz lakin yatırım yapacak yer bulmayla ilgili bir kahrımız vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle burada 68 dönümlük araziyi Esenyurt’un eğitim muhtaçlıklarını karşılamak için kazandırmış bulunuyoruz. Bu alanda 10 bin öğrencinin eğitim alacağı bir yerleşkesi inşa edeceğiz” diye konuştu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.