Banka güvenlik bakılırsavlisinin sır intiharında anne ayrıntısı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Banka güvenlik bakılırsavlisinin sır intiharında anne ayrıntısı
Olay, Şehitkamil ilçesi Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı’nda bulunan özel bir banka şubesinde meydana geldi. Argümana bakılırsa, bankada 4 yıldır güvenlik nazaranvlisi olarak çalışan 38 yaşındaki Bekir Özdemir, saat 16.00 sıralarında kendisini bankada bulunan bir odaya kilitledi.

Beylik tabancası ile kalbine ateş etti

Özdemir, sonrasındasında beylik tabancası ile kalbine ateş etti. Silah sesini duyan banka çalışanları odaya girdiklerinde fecî görünüm ile karşılaştı. çabucak sonrasında durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine epey sayıda polis, sıhhat ve itfaiye takımı sevk edildi.

Kaldırıldığı hastanede ömrünü kaybetti

Olay yerine gelen polis grupları etrafta geniş güvenlik tedbiri aldıktan daha sonra sıhhat grupları de olayın yaşandığı banka odasına girerek durumu ağır olan güvenlik bakılırsavlisine kalp bildirisi yaptı. bir süre kalp masajı yapılan güvenlik bakılırsavlisi Bekir Özdemir, ambulansla Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özdemir, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölmedilk evvel toplumsal medyadan annesi ile vedalaştı

Çalıştığı bankada intihar ederek hayatını kaybeden güvenlik bakılırsavlisi Bekir Özdemir’in hadiseden yarım saat evvel toplumsal medya hesabından bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. çabucak hemen intihar sebebi öğrenilemeyen Özdemir’in dikkat çeken paylaşımı ise yürekleri dağladı. Güvenlik nazaranvlisinin vefatından yaklaşık yarım saat öncesinde yaptığı paylaşımda ‘Annem, canım annem, hayattaki tek gerçeğim. Ben gidiyorum, sakın gidiyorum diye üzülme ve beni affet. Vedam bir tek sana zira hayatta senden öbür kimsem olmadı. Allah’a emanet ol, kendine düzgün bak annem” tabirleri yer aldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.