Belediye lider yardımcısını sevgilisiyle bağı olduğu savıyla vurmuş

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Belediye lider yardımcısını sevgilisiyle bağı olduğu savıyla vurmuş
Olay, 15 Eylül günü saat 17.00 sıralarında Elmalı ilçe merkezindeki Turan ve İsmail Balaban Caddesi’nde meydana geldi. Bölgede esnaf ziyareti yapan Elmalı Belediye Lider Yardımcısı ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hasan Aydın, motosikletle yanına yaklaşan kasklı ve siyah montlu kişinin silahlı saldırısına uğradı. Hasan Aydın’a tabancayla 5 el ateş eden saldırgan olay yerinden süratle uzaklaştı. Hasan Aydın kanlar ortasında yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Gelen sıhhat grubunun birinci müdahalesini yaptığı Hasan Aydın, Elmalı Devlet Hastanesi’ne gdolayıldü. Kolundan ve boynundan yaralanan Aydın’ın tedavisine Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde devam ediliyor.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Belediye lider yardımcılığının yanı sıra tarihi Kırkpınar ve Elmalı yağlı güreşlerinin başpehlivanlarından İsmail Balaban’ın da güreş antrenörü olan Hasan Aydın’ı silahla vuran kişinin imgeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis grupları, şüphelinin ilçede berberlik yapan Recep Teke olduğunu belirledi. Gruplar, Teke’yi gözaltına aldı. Elmalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen Recep Teke, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

SEVGİLİYLE MÜNASEBET İDDİASI

Recep Teke tabirinde daha evvel belediyede paklık emekçisi takımından ofis elemanı olarak çalışan ve bir süre evvel Ulusal Emlak Müdürlüğü’ne geçen evli ve iki çocuk annesi D.A. ile 4 yıldır alaka yaşadığını ileri sürdü. Teke, saldırıyı da Hasan Aydın’ın D.A. ile ilgi yaşadığı için yaptığını sav etti.

Polisteki tabirinde evli D.A ile 2018 yılında tanıştığını söyleyen Teke, “Benim berber dükkanım var. D.A. ise yan taraftaki eczanede çalışmaya başlamıştı. Tanıştığımızda ben de o da evliydi. Tanıştıktan kısa mühlet daha sonra gönül alakamız ve cinsel beraberliğimiz başladı. Bu bağ o tarihten bugüne kadar devam etti. Çalıştığı eczaniçin ayrılan D.A., 2019 seçimlerinden daha sonra Elmalı Belediyesi’ne sekreter olarak işe girdi. Münasebetimiz belediyede çalıştığı sırada da devam etti. Bana daima yerinin değiştirildiğini, bunu Belediye Lider Yardımcısı Hasan Aydın’ın yaptığını, Aydın’ın kendisini sıkıştırdığını, fizikî tacizde bulunduğunu söylemiş oldu. Bana ‘beni koruyup kollamıyorsun’ diye sitem etti. Ben de ‘bakarız’ diye geçiştirdim. Lider yardımcısı Aydın ile D.A.’nın bir yıldır bağlantısı olduğunu etrafımdan duydum. D.A.’nın benim ile ve onun ile beraberliği varmış” diye konuştu.

ÖNCESİNDE ESRAR İÇMİŞ

Recep Teke’nin tabirinden daha sonra polis merkezine çağrılarak tabirine başvurulan D.A’nın ise Teke ile alakasını doğruladığı fakat Hasan Aydın ile münasebet argümanlarını reddettiği öğrenildi.

Belediye Lider Yardımcısı silahlı hücum kararı yaralandı PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.