Binali Yıldırım, ‘Kirvem AK Parti’ programında konuştu

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Binali Yıldırım, ‘Kirvem AK Parti’ programında konuştu
AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığı Toplumsal Siyasetler ünitesi tarafınca başlatılan “Kirvem AK Parti” projesi kapsamında yetim, öksüz, engelli, şehit, gazi ve dar gelirli ailelerin çocuklarından oluşan 2 bin 500 çocuğa yönelik sünnet merasimi, Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadı’nda düzenlendi.

Törende konuşan Yıldırım, dün TEKNOFEST programına katıldığını, buradaki konuşmasından dolayı sesinin kısıldığını lisana getirerek, ses ağızdan az çıksa da gönülden konuştuklarını söylemiş oldu.

Gönülden gönüle bir yol olduğunu tabir eden Yıldırım, “Evlatlarımızın bu hayattaki birinci mutluluğuna bugün ortak olmak, onların sünnet merasiminde sizlerle birlikte olmak bizim için hayli büyük bir memnunluk. Rabb’im evlatlarımızın acısını göstermesin. Rabb’im mürüvvetlerini de görmeyi nasip eylesin.” diye konuştu.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, şunları kaydetti:

“Geleceğimizin, aydınlık yarınlarımızın garantisi olan gözümüzün parıltısı yavrularımızın, hayata atılmaları için her türlü fedakarlığı yapan siz, anne ve babalara fazlaca teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. 2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı, 100 yılı geride bıraktık. Bu pırıl pırıl evlatlarımız Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, ikinci yüzyılın büyükleri olacak, gençleri olacak ve ülkemize büyük hizmetler yapacak. Rabb’im yollarını, yolumuzu açık eylesin.”

AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe ise “Kirvem AK Parti” projesi ile “her vakit, herkes ile her yerde” dediklerini belirtti.

Şimdi de “Her yaşta, her bayanımızla da gencimizle de çocuğumuzla da birlikte olma çabasını devam ettireceğiz.” dediklerini anlatan Kabaktepe, sünnet olan çocuklara “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Oyun, şov ve çeşitli aktifliklerin yer aldığı merasimde, çocuklar ile aileleri eğlenceli vakit geçirdi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.