Bu vilayette üniversite öğrencilerinin yemeği belediyeden

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Bu vilayette üniversite öğrencilerinin yemeği belediyeden
Batman Üniversitesi ile Batman Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen “Askıda Yemek” uygulaması kapsamında, öğrenci hissesinin belediye tarafınca karşılanması için hazırlanan protokol, Vali ve Belediye Lider Vekili Ekrem Canalp ile Batman Üniversitesi Rektörü İdris Demir tarafınca imzalandı.

Törende konuşan Vali ve Belediye Lider Vekili Canalp, mevzu öğrenciler olunca paranın teferruat olduğunu söylemiş oldu.

Gençler için tüm kamu imkanlarının seferber edilebileceğini kaydeden Canalp, “Çocuklarımız ve gençlerimiz kelam konusu olduğu vakit Batman Belediyesi’nin ve kamu kurumlarının imkanlarını seferber etmekten hiç bir vakit tereddüt göstermeyeceğiz.” dedi.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Demir de, “Askıda Yemek” uygulamasıyla üniversite öğrencilerinin derslere iştirakiyle kütüphaneyi kullanma müddetleri ve kütüphanede malzeme kullanma sayısı ile toplumsal aktiflik sayılarında artış yaşandığını belirtti.

Demir, takviyelerinden dolayı Vali ve Belediye Lider Vekili Ekrem Canalp’a teşekkür etti.

Proje kapsamında, 2021-2022 eğitim ve öğretim devrinde Batman Üniversitesi’nde eğitim goren 12 bin 500 öğrenci fiyatsız yemekten istifade etmişti. Bu yıl yinelanan protokol ile 15 binden çok öğrencinin fiyatsız yemekten yaralanması hedefleniyor.

100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.