Çaldığı çantayı beğenmeyip diğer dükkandaki çantayla değiştirdi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Çaldığı çantayı beğenmeyip diğer dükkandaki çantayla değiştirdi
Aşağı Pazarcı Mahallesi 1004 sokakta bulunan Kapalı Çarşı’da yaşanan geçtiğimiz gece yaşanan olayda çarşıya giren bayan hırsız, tezgahları tek tek açmak suretiyle denetim ederken, eserleri seçerek elindeki siyah çöp poşetine doldurdu. İşyerlerinde bulunan güvenlik kamerasına da yansıyan hadisede, tezgahların tamamının üzerine açan ve 10’un üzerinde tezgahtan hırsızlık yapan bayanın, çanta satan bir işyerinin tezgahından aldığı çantayı, çanta satan öteki bir işyerinin tezgahındaki kaliteli çanta ile değiştirdiği görüldü. Hırsızlık yapan hanımın rahatlığına mana veremeyen esnaflar, müşterilerinin bile bu kadar eserleri incelemediğini belirterek, hırsızlardan bezdiklerini lisana getirdi.

Vatandaşların ihbarı üzerine Kapalı Çarşıya gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği takımları gerekli incelemelerin akabinde hırsızlık olayını gerçekleştiren hanımı kısa müddette yakaladı. Kapalı çarşı esnaflarından on kişinin hırsızlık olayıyla ilgili şikayette bulunduğu bildirildi.

İş yeri sahibinin dikkati hırsızı yakalattı

Sabah işyerini açtığında tezgahtaki çantanın dikkatini çektiğini belirten mağaza çalışanı “Tezgahı açtığımda bizim işyerine ilişkin olmayan çanta çabucak dikkatimi çekti. Kamerayı izlediğimde ise bir hanımın elinde çanta ile geldiğini, bizim tezgahtan daha kaliteli çantayı alıp yanında getirdiği çantayı onun yerine koyduğunu gördüm. Karşımızdaki komşuya sorduğumuzda çantanın onun tezgahından çalınmış olduğunu fark ettik ve arkadaşımıza çantayı teslim ettik” dedi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.