CHP 99’uncu kuruluş yılını kutluyor

dunyadan

Global Mod
Global Mod
CHP 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 99’uncu kuruluş yılı ötürüsıyla birlikteindeki heyetle Anıtkabir’i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi.

Kılıçdaroğlu’nun, kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakmasının akabinde hürmet duruşunda bulunuldu.

sonrasındasında Misak-ı Ulusal Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şunları yazdı:

“Büyük Atatürk, Sayın Genel Liderim, tam 99 yıl evvel savaş meydanlarında kurduğun CHP’nin bugünkü temsilcileri olarak huzurundayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti ile Kuvayımilliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 99 yıldır yüreğimizde taşıyoruz. Birebir azim ve kararlılıkla, milletimizin huzur ve refahı için gayret ediyoruz.

Sayın Genel Liderim, CHP’nin neferleri olarak, hoş Cumhuriyetimizi korumak, yüceltmek ve nihayetinde demokrasi ile taçlandırmak için, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Huzurunda milletimize kelam veriyorum, partimizin ve Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında ebedi istirahatgahını, Türkiye’yi yöneten iktidar partisi olarak ziyaret edeceğiz. Gayretimiz, hakimiyet kayıtsız, koşulsuz milletin olana dek sürecek. Bu kanılarla aziz hatıran önünde hürmetle eğiliyor, silah arkadaşlarını, ömrünü yitirmiş tüm CHP’lileri ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Heyet, ondan sonrasında mozoleye çıkılan merdivenin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 2’nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün mezarına da çelenk bırakarak hürmet duruşunda bulundu. Kılıçdaroğlu’na parti idaresinin yanı sıra 99 genç de eşlik etti.

CHP’de kuruluş yıl dönümü aktiflikleri kapsamında Parti Meclisi toplantısı yapılacak.

Kılıçdaroğlu, öğlenden daha sonra İzmir’e geçerek kentin düşman işgalinden kuruluşunun yıl dönümü ötürüsıyla düzenlenecek programa katılacak.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.