CHP’den AK Parti’ye iştirak

hadicanim

Aktif Üye
2019 lokal seçimlerinde CHP’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığı’nda düzenlenen merasimle AK Parti’ye geçti. Yürek’e rozetini AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe taktı.

AK Parti’ye iştirak devam ediyor. 2019 lokal seçimlerinde CHP’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, AK Parti İstanbul Vilayet Başkanlığı’nda düzenlenen merasimle AK Parti’ye geçti. Yürek’e parti rozetini AK Parti İstanbul Vilayet Lideri Osman Nuri Kabaktepe taktı. Merasime; AK Parti İstanbul Vilayet Lider Yardımcıları, AK Parti Sultangazi İlçe Lideri Süleyman Yiğitoğlu, Sultangazi Belediye Lideri Abdurrahman Dursun, Yürek ailesi ve epey sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“MUTLU VE GURURLUYUM”

Vilayet Başkanlığı’nda düzenlenen merasimde konuşan Fahrettin Yürek, “Bu sonucu almamda en büyük etkenlerden biri Vilayet Liderimiz Osman Nuri Kabaktepe’nin samimiyeti ve inancı olmuştur. Kendisine ve teşkilatına bir kere daha teşekkür ediyorum. Keyifli ve gururluyum. Allah’ın müsaadesiyle bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ailemle bir arada bu kutlu davaya en düzgün biçimde hizmet etmeye çaba edeceğim” dedi.

“AK PARTİ GÜÇLENEREK BÜYÜYOR”

Hizmet kervanımız güçlenerek büyüyor diyen Vilayet Lideri Kabaktepe, “İnsan, dünyaya bıraktığı şeydir’ derler. Biz de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde arkamızda hem insanlık için hem Türkiye için tıpkı vakitte İstanbul için hoş ve güzel hizmetler bırakmak için çalışıyoruz. Bu hizmet kervanında her birimizin katkısı epey değerli. Ben âlâ niyetinden ve teveccühünden dolayı hem Fahrettin kardeşime birebir vakitte onunla birlikte buraya gelen aile üyelerine ve sevenlerine yinedan teşekkür ediyorum. Bizim kederimiz Türkiye’nin geleceğini inşa etmektir. Bunu tek başımıza değil daima birlikte güç birliğiyle başaracağız. İşte bu nokta Fahrettin kardeşimiz soyadı üzere yürekli bir davranış ortaya koyduğu için tebrik ediyorum. Güzel, uğurlu olsun.” diye konuştu.

“HİZMET İÇİN HAKİKAT ADRESTE”

AK Parti Sultangazi İlçe Lideri Yiğitoğlu ise, “Fahrettin Yürek kardeşimize yenidendan beğenilen geldin diyorum. Kendisi çalışkan, uğraşlı ve özverili bir kardeşimizdir. İlçemize ve İstanbul’a daha düzgün hizmet edebilmek için artık yanlışsız adreste. Bundan bu biçimde yol ve dava arkadaşı olarak birlikte hareket edecek olmaktan memnunluk duyuyorum. Kaç başarılara, seçim zaferlerine daima birlikte erişebilmek duasıyla güzel, uğurlu olsun.” tabirlerini kullandı.

“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ BİZİMLEYDİ”

Sultangazi Belediye Lideri Dursun da şunları söylemiş oldu; “Fahrettin kardeşimiz, gönül beraberliği bizimle olan bir kardeşimizdi. bir süre farklı yollara gitmiş olsa da ana yuvasına dönmüş oldu. Varlığıyla bize güç katacaktır. Bugünden itibaren Cumhurbaşkanımızın liderliğinde davamıza daima bir arada hizmet edeceğiz.”

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi olan Fahrettin Yürek, oturmadığı meskene İSKİ tarafınca gönderilen su borcuna isyan etmiş, İBB idaresini eleştirmişti. Kelam konusu yanılgının telafi edilmesi yerine CHP idaresinin sert yansısıyla karşılaşmış toplantılara dahi çağrılmamıştı. Bunun üzerine Yürek, CHP’den istifa edip bir süre bağımsız olarak çalışmalarını sürdürmüştü. Kendi iradesiyle almış olduğu karar ile AK Parti saflarına geçti.

Hibya Haber Ajansı