EGO çalışanları kurdukları müzik topluluğuyla gerilim atıyor

dunyadan

Global Mod
Global Mod
EGO çalışanları kurdukları müzik topluluğuyla gerilim atıyor
– Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) EGO Genel Müdürlüğünde misyonlu sürücü ve memurlar kurdukları “EGO Müzik Topluluğu” ile gerilim atma ve keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

Kurum külçeşidinin sürdürülmesi gayesiyle geçen yıl kurulan EGO Müzik Topluluğu, ortalarında sürücü, bakım tamirat ustası ve memurların yer aldığı 12 EGO işçisinden oluşuyor.

Müzik topluluğu, her hafta pazartesi günü bir ortaya gelerek profesyonel koro şefi eşliğinde çalışmalarını yürütüyor. Müzikler söyleyerek iş geriliminden uzaklaşma imkanı bulan çalışanlar müzik topluluğunda keyifli vakit geçiriyor.

– “Her hafta pazartesi günümü koroya ayırdım”

Koroda yer alan, EGO İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığında bakılırsavli memur Aynur Tetiköz, AA muhabirine, müziği epey sevdiği için topluluğa katıldığını söylemiş oldu.

Müzik sevgisinin ailesinden geldiğini aktaran Tetiköz, “Övünmek üzere olmasın ancak sesimi herkes beğenir. Meskende yemek yaparken müzik söylüyorum bu ailemin fazlaca güzeline gidiyor.” diye konuştu.

Halk müziğine ilgisi olduğunu ve koroda da türküler dediğini belirten Tetiköz, şunları kaydetti:

“Her hafta pazartesi günümü koroya ayırdım. Topluluk yardımıyla nitekim kendimi buldum. Gerilim atıyorum ve bu fazlaca hoşuma gidiyor. İşten çıkıp müzik çalışmasına gittiğim vakit hiç çalışmamış üzere hissediyorum. Konuta müzik söyleyerek gidiyorum.”

– “Topluluk yardımıyla gerilimim azaldı”

Şoför Gazi İlhan da haftanın 6 günü çalıştığını belirterek, “Elimizden geldiği kadar vatandaşlara karşı güler yüzlü olmaya çalışıyoruz lakin vakit zaman bu mümkün olmuyor. İşimiz çok gerilimli, burada rahatlıyoruz.” diye konuştu.

İlhan, çocukluk hayali olan müzik söylemeyi bu koroyla hobiye çevirme imkanı bulduğunu tabir ederek, etrafındaki insanların da sesini hayli beğendiğini, düğünlerde müzik söylettiklerini anlattı.

Zaman vakit otobüs seferlerinde kendi kendine bir şeyler mırıldandığını aktaran İlhan, “Bu, yolcunun da pek güzeline gidiyor. Yolcular, müzik bittiğinde art taraftan alkışlıyor.” dedi.

Müzik topluluğuna katıldığı için hayli memnun olduğunu lisana getiren İlhan, “Topluluk yardımıyla gerilimim azaldı, yeni arkadaşlar edindim. Burada tanıştığımız arkadaşlarla ailece de görüşüyoruz.” tabirlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.