Erdoğan ‘Tayyip dede’ diye seslenen çocuklara ikramlar verdi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Erdoğan ‘Tayyip dede’ diye seslenen çocuklara ikramlar verdi
Tuzla’da yaşayan Kübra (10) Metehan Ateş (6) isimli kardeşler, yaklaşık 2 buçuk saatlik sağanak yağış altında ellerinde bayraklarla, Ulusal Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Periyot Teslim Merasimi’ne katılmak üzere Tuzla’ya geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyunu nazarann çocuklar ‘Tayyip dede’ diyerek seslendi. Çocukları fark eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, aracını durdurarak çocuklarla ve etraftakilerle sohbet etti. Erdoğan, Kübra ve Ateş kardeşlere oyuncak ikramı vererek bir süre sohbet etti.

“Tayyip dedemi yolda görür görmez elimi salladım, durdu, epeyce mutluyum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gördükleri için epeyce memnun olduğunu söyleyen Kübra Ateş, “Tayyip dedemi gördüm. Tayyip dedemi yolda görür görmez elimi salladım, durdu. Benim yanağımdan öptü bana ikram verdi epeyce memnun oldum. Yağmur altında 2 buçuk saattir bekliyoruz. Yağmur yağdı, şimşekler çarptı lakin ben pes etmedim. Recep Tayyip Erdoğan dediğimizi bekledik ve sonunda geldi fazlaca memnun oldum.” dedi.

“Yağmur altında çocuklarla 2 buçuk saattir bekliyoruz”

Konu hakkında konuşan Metehan ve Kübra kardeşlerin annesi Hülya Ateş, “Çok memnunum Cumhurbaşkanını yakından gördüğüm için. Ben burada oturuyorum. Daha öncesinde de Deniz Harp Okulundaki programlara geldiğinde kendisini uzaktan görme talihimiz olmuştu. Lakin bu sefer durdu, şanslıydık. Çocuklara da armağanlar verdiler. Çok keyifli oldum. Onu yakından görmek fazlaca keyifli etti beni. Yağmur altında çocuklarla 2 buçuk saattir bekliyoruz yalnızca onu bakılırsabilmek için” diye konuştu.

100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.