Fatih Terim’den ‘geri dönmeye hazırım’ iletisi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Fatih Terim’den ‘geri dönmeye hazırım’ iletisi
Teknik yönetici Fatih Terim, yalnızca İtalya’dan değil, düzgün bir teklif ve hoş bir proje olması halinde kulübeye geri dönmeye hazır olduğunu belirtti.

Deneyimli teknik adam, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio’nun internet sitesinde yayınlanan röportajında, yıldız futbolculardan, İtalya Birinci Futbol Ligi’ne (Serie A) ve teknik yöneticilik mesleğine ait değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE’DEKİ İTALYANLAR ORTASINDA EN UYGUN İŞ ÇIKARAN MONTELLA

Arjantin’in yıldız futbolcusu Lionel Messi’yi öven Terim, “İlk sırada Messi geliyor, daha sonra Messi, daha sonra Messi ve öbürleri. (Diego Armando) Maradona fazlaca büyük bir oyuncuydu, Ronaldo da epeyce kuvvetli fakat Messi’yi beğeniyorum. İsterse alanda her şeyi yapabilir.” dedi.

Terim, Türkiye’de çalışan İtalyan teknik yöneticilerin sorulması üzerine, “Hepsi ortasında en uygun iş çıkaran (Vincenzo) Montella ve bu biçimde güzel iş çıkarmaya devam edecek. (Andrea) Pirlo ve (Francesco) Farioli’yi de beğeniyorum.” cevabını verdi.

‘ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA NAPOLİ’Yİ TUTUYORUM’

Napoli Teknik Yöneticisi Luciano Spalletti’nin bu sene grubuyla gösterdiği performanstan dolayı onun ismine memnun olduğunu tabir eden Terim, “O benim büyük dostum. Ona sevgim ve hürmetim var. Bu yıl epeyce kuvvetliler ve umuyorum ki sonuna kadar götürebilirler ve kazanırlar. Şampiyonluk çabasında Napoli’yi tutuyorum. Floransa benim ikinci konutum, Milan’da da çalıştım lakin Napoli’yi destekliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Terim, üç İtalyan kadrosunun UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yollarına devam ettiğini anımsatarak, “Bazıları, İstanbul’daki finale gelebilir. Umarım Spalletti ile Napoli gelir.” dedi.

Kulübeye geri dönme fikrine kapıyı kapatıp kapatmadığı sorulan Terim, “Bilmiyorum. Yalnızca İtalya’ya değil, güzel bir teklif ve hoş proje olması halinde (teknik direktörlüğe) geri dönmeye hazırım. Başka şeyler beni ilgilendirmiyor.” karşılığını verdi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.