İzmir’de tartıştığı hanımı başörtüsünü yere atıp darbettiği öne sürülen kuşkulu gözaltına alındı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
İzmir’de tartıştığı hanımı başörtüsünü yere atıp darbettiği öne sürülen kuşkulu gözaltına alındı
Ev hanımı 38 yaşındaki Ayşe İhtimam, dolmuşta AK Parti’ye yönelik hakaret içeren tabirler kullandığını ve gürültüden rahatsız olup reaksiyon gösterdiği için araçtan indiği sırada kendisini darbettiğini öne sürdüğü bayandan şikayetçi oldu.

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden İtina, darp raporu aldı.

Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis takımları, kuşkulu Ö.Ö’yü tespit ederek gözaltına aldı.

Ayşe İhtimam, AA muhabirine, minibüste bir bayanın, siyasi içerikli görüntüler izleyen bireyle tartıştığını ve AK Parti’lilere hakaret ettiğini savundu.

Gürültüden rahatsızlık duyup bayanı uyardığını anlatan İhtimam, minibüsten indiği sırada hanımın bu kere de kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

“niçin bana saldırıyorsun? Ben senin şahsına rastgele bir kelam söylemedim.” formunda karşılık vermesi üzerine darbedildiğini aktaran İtina, şöyleki konuştu:

“bu biçimde deyince kulağıma tokat attı. Başörtümü alıp yere fırlattı. Ben de raporumu alıp şikayetçi oldum. Bana hiç bir biçimde vurmaya hakkı yoktu, çantamı yırttı, kolumu darbetti ve kulağıma vurdu.”

Özen’in eşi Mustafa İtina de olay yerine geldiğinde polis takımının kamera kayıtlarına baktığını söylemiş oldu. Mustafa İtina, sürecin takipçisi olacaklarını söz etti

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.