Kazada yaralanan Beyşehir’in sevilen öğretmeni 3,5 ay daha sonra hayatını kaybetti

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Kazada yaralanan Beyşehir’in sevilen öğretmeni 3,5 ay daha sonra hayatını kaybetti
Uzun müddettir nazaranv yaptığı Beyşehir’de fazlaca sevilen vücut eğitimi öğretmeni Mahmut Çay’ın hayatını yitirmesi nazaranv yaptığı okul ve eğitim topluluğunda da büyük keder yarattı.

Beyşehir İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Musa Konuk, Mahmut Çay için yeni eğitim-öğretim yılının birinci günü nazaranv yaptığı Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde merasim düzenleneceğini belirterek, kılınacak cenaze namazının akabinde cenazesinin memleketi Mersin’in Anamur ilçesine gönderileceğini bildirdi.

Konuk, eğitim topluluğuna ve ailesine başsağlığı dileyerek, “Allah rahmet eylesin, yeri cennet olsun.” dedi.

Yunus T. idaresindeki 42 AKS 906 plakalı minibüs, 28 Mayıs’ta Beyşehir-Seydişehir kara yolunun 2. kilometresinde Mert Çay idaresindeki 42 BDD 62 plakalı arabayla çarpışmıştı.

Refüje savrulan arabanın şoförü Mert Çay ile yanındaki babası Mahmut Çay ile minibüste yolcu olarak bulunan Hikmet D. yaralanmıştı.

Ağır yaralanan Mahmut Çay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi ağır bakım ünitesinde yaklaşık 3,5 aydır tedavi görüyordu.

Çay, iki gün evvel tekrar nakledildiği Beyşehir Devlet Hastanesi’nde hayatını yitirdi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.