Markete giderken düşen uçağın altında kalmaktan son anda kurtuldu

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Markete giderken düşen uçağın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Özgür, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Sarıgül Sokak’ta markete gitmek için konuttan çıktığı sırada ani bir gürültü olduğunu belirterek, karşısından gelen kişinin süratle koşmaya başladığını söylemiş oldu.

Yoluna devam ettiğinde uçak sesinin geldiğini aktaran Özgür, şu biçimde konuştu.

“Mahallenin üzerinden daima uçak dolaştığından pek dikkate almadım. Lakin süratli bir çarpmayla uçak tepemde görüldü. O sırada başımın üzerinde toz bulutu oluştu. Kendimi korumak hedefiyle kaçtım. Uçağın minibüsün tabanına saplandığını, çakıldığını görür görmez kaçmak zorunda kaldım. sonrasındasında bana niye demedin diye karşımda gelen arkadaşa çıkıştığım esnada patlama oldu. Mahalle sakinlerinin ağır olduğu yere gerçek yürüdüm. 112’yi aradım fakat ulaşamadım. Fakat birkaç dakika daha sonra bana dönüş yaptılar. Olayı bildirdim. Onlar da ayrıntılarının olduğunu söylemiş olduler. Pilotları görmedim.”

Özgür, bu sokakta birçok vakit çocukların bulunduğunu, kaza okul saatinde yaşandığı için kimsenin olmadığını lisana getirdi.

Kendisi için büyük tehlike olabileceğini vurgulayan Özgür, “Çarpma anında patlama yaşansaydı alevler beni yutabilirdi. Zira akaryakıtın ortasında kalmıştım. Elbiselerim tam sıvıydı. 3 saniye daha evvelden yola çıksaydım uçağın düştüğü yerde olabilirdim.” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.