Müzikçi Gülşen’in avukatı isimli denetim sonucuna itiraz etti

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Müzikçi Gülşen’in avukatı isimli denetim sonucuna itiraz etti
Nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” kabahatinden başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan ve isimli denetim önlemlerinden “konutu terk etmeme” kaidesiyle tahliye edilen Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre, bu karara itiraz etmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

Çolakoğlu’nun avukatı Emek Emre, müvekkili Gülşen Bayraktar Çolakoğlu’nun “konutu terk etmeme” koşullu isimli denetim önleminin kaldırılması için talepte bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında TCK’nin 216. hususu olan “halkı kin ve düşmanlığa tahrik yahut aşağılama” hatasından başlatılan soruşturma kapsamında Gülşen Bayraktar Çolakoğlu, 25 Ağustos Perşembe günü tutuklanmıştı.

Çolakoğlu’nun avukatının itirazını kıymetlendiren nöbetçi İstanbul 27. Asliye Ceza Mahkemesi, 29 Ağustos Pazartesi günü Çolakoğlu’nun “konutu terk etmeme” kuralıyla tahliyesine karar vermişti.

100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.