Müzisyeni, ikinci kere ‘çiftetelli’ müziği çalmayınca dövdüler

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Müzisyeni, ikinci kere ‘çiftetelli’ müziği çalmayınca dövdüler
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, bir cümbüş yerinde darbedilen piyanist yaralandı.

Esence Mahallesi’ndeki bir cümbüş yerine istek müzik talebi niçiniyle çıktığı tez edilen tartışma arbedeye dönüştü.

Piyanist Özkan Süslerer (44), hengamede darbedilerek yaralandı.

Hastaneye kaldırılan müzisyen, tedavisinin akabinde taburcu edildi.

Piyanist, istek müzik tartışması sırasında 10 kişilik kümenin saldırısına uğradığını sav ederek şüphelilerden şikayetçi oldu.

Jandarma takımları, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

– “Öldürmeye teşebbüs ettiler”

Süslerer, gazetecilere, 25 yıldır piyanist olduğunu ve birinci kere bu biçimde bir olayla karşılaştığını söylemiş oldu.

Kendisinin 8-10 dakika çiftetelli çaldığını ve akabinde sanatkarın sahneye çıktığını belirten Süslerer, “Grup çiftetelli bittiği vakit tekrar yanıma geldiler. ‘yine çiftetelli istiyoruz’ dediler. Kısa müddet daha sonra çalacağımı söylemiş oldum. ‘Çalmayacağım’ demedim. Bunlar da ‘Çalacaksın’ diye tutturdular. Küfür ve hakaret etmeye başladılar. Ben de ortamın gerildiğini görür görmez sahneyi terk ettim.” diye konuştu.

Eğlence yerinin art tarafına geçip ortamın sakinleşmesini beklediğini ve olayların bu sırada geliştiğini anlatan Süslerer, şöyleki konuştu:

“Bu küme benim geriye çıktığımı görüp o kısma geldiler ve gerimden bana saldırmaya başladılar. Kaburga kemiğim kırık, sağ omzum çıktı, yüzüm gözüm darmadağın oldu. Çalışamaz durumdayım,1 ay iş nazaranmezlik raporu aldım. Omzum çıktı, org çalamayacağım. Ben müzisyenim, epeyce büyük saygısızlık yaptılar. Beni öldürmeye teşebbüs ettiler. Sıkıntı kurtuldum ellerinden. Kaçamadım, kendimi savunamadım. Saldırganlardan şikayetçiyim. Bana 10 kişi saldırdı, 3’ü gözaltına alınmış, 7’si yok.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.