Patlamada ömrünü kaybeden Dilek öğretmenin öğrencilerine yazdığı son ileti

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Patlamada ömrünü kaybeden Dilek öğretmenin öğrencilerine yazdığı son ileti
Taksim’de dün meydana gelen terör hücumunda ömrünü kaybeden anne kız İstek Özsoy ve Yağmur Uçar’ın İsimli Tıp Kurumu’ndaki otopsi süreçleri devam ediyor. Yakınlarının ise İsimli Tıp Kurumu önünde bekleyişi sürerken, Özsoy’un öğretmen olduğu öğrenildi. Öğrencilere attığı son bildirisi ortaya çıktı. Özsoy iletisinde, “Bir haftalık tatilde birtakım yine çalışmalarımız olacak. Ben fotokopi verdim, evraklarında. İkinci olarak da 2 kitap özeti istedim. İster Türkçe defterlerine ister belge kağıdına ancak ihtimamlı bir yazı ile. Almanca öğretmeni Şahin beyefendi de ödevini gönderdi iletiyorum. İngilizce de gönderdiğinde ileteceğim. Uygun tatiller diliyorum” tabirlerini kullandı.

Öğrencisinin velisi Uğur Fazilet Sufracı, ” Dilek hoca hayat dolu bir insandı. Öğrenci yetiştirme konusunda fazlaca uygun bir öğretmendi. Öğrencilerle bağlantısı epey düzgündü. Haberi aldığımız andan itibaren çocuklarla paylaşamadık. Boğazımızda düğümlendi. Yakınlarının başı sağ olsun. En daha sonra kendisi bir gün evvel bize bildiri attı. Orta tatilde yapması gerekenleri ve güzel tatil dileklerini iletti kendisi. Şok olduk” dedi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.