Resmi Gazete başlıkları

hadicanim

Aktif Üye
YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI

MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

–– Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Hükümeti içinde Turizm İşbirliği Aksiyon Planının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5288)

–– Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşik Arap Emirlikleri Hükümeti içinde Etraf Alanında İşbirliğine Ait Mutabakat Zaptının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5289)

–– Türkiye Cumhuriyeti tarafınca Kırgız Cumhuriyeti’ne 28/6/2012 tarihindeki Muahede ile Sağlanan Kredi Kapsamında 1/9/2021-31/12/2021 Tarihleri içinde Tahakkuk Eden Anapara, Faiz, Temerrüt Faizi ve Başka Yükümlülüklerin G-20 Borç Erteleme Teşebbüsü (DSSI) Çerçevesinde Ertelenmesine Ait Olarak 31/12/2021 Tarihinde İmzalanan Ekli bir daha Yapılandırma Mutabakatının Yürürlüğe Girmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5290)

CUMHURBAŞKANI KARARLARI

–– Birtakım Mutabakatların Yürürlüğe Girdiği Tarihlerin Tespit Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5291)

–– Bartın, Kastamonu ve Sinop Vilayetlerinde Yaşanan Afetten Ziyan bakılırsan Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesine Dair Karar (Karar Sayısı: 5292)

–– Özelleştirme Yönetimi Başkanlığı ile İlgili Kararlar (Karar Sayısı: 5293, 5294, 5295, 5296, 5297, 5298, 5299, 5300, 5301, 5302)

YÖNETMELİKLER

–– Türkiye Aşı Enstitüsünün Yapılanması ve Faaliyetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmelik

–– Türkiye Biyoteknoloji Enstitüsünün Yapılanması ve Faaliyetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Türkiye Sıhhat Bilgi Araştırmaları ve Yapay Zekâ Uygulamaları Enstitüsünün Yapılanması ve Faaliyetlerinin Yürütülmesine Dair Yönetmelik

–– Afyon Kocatepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve İmtihan Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

BİLDİRİ

–– Toplumsal Güvenlik Kurumu Sıhhat Uygulama Bildiriminde Değişiklik Yapılmasına Dair Bildiri

ŞURA KARARLARI

–– Güç Piyasası Düzenleme Şurasının 10/03/2022 tarihindeki ve 10832, 10834, 10841 ve 10842 Sayılı Kararları

İLÂN KISMI

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Pahaları

Hibya Haber Ajansı