Resmi Gazete başlıkları

hadicanim

Aktif Üye
YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI

YÖNETMELİKLER

–– Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Yönetim Birlikleri Norm Takım Prensip ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Ayniyat ve Ambar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Demiryolu Araçları Tescil ve Sicil Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Demiryolu Eğitim ve İmtihan Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Demiryolu İşletmeciliği Yetkilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Denizyoluyla Taşınan Tehlikeli Yüklere Ait Memleketler arası Kod Kapsamında Eğitim ve Yetkilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Hurdaya Ayrılan Türk Bayraklı Gemilerin Yerlerine Yeni Gemi İnşa Edilmesinin Teşvikine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Kıyı Tesislerine İşletme Müsaadesi Verilmesine Ait Adap ve Temeller Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Taşıma İşleri Organizatörlüğü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Tersane, Tekne İmal ve Çekek Yeri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– PTT Acentelikleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Çok yavaşça Hava Araçları ile Ticari Havacılık Faaliyetleri Yönetmeliği (SHY 6A-ÇH)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Genel Havacılık Yönetmeliği (SHY-6B)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği (SHY-22)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Gayrisıhhi İşyerleri İçin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına Ait Yönetmelik (SHY-33A)’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Terminaller ile Sıhhi İşyerleri İçin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına Ait Yönetmelik (SHY-33B)’te Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Sivil Havacılık İşletmeleri Yetkili Kontrol, Teknik Nezaret ve Müşavirlik Kuruluşları Yönetmeliği (SHY-YDTGMK)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Uçuş Harekât Uzmanı Lisans Yönetmeliği (SHY-UHU)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

İLÂN KISMI

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Pahaları

Hibya Haber Ajansı