Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuk ağır bakımda

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuk ağır bakımda
Olay, 23 Ağustos Salı günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye bakılırsa, meskenlerinden çıkıp arkadaşlarının yanına giden ilkokul 3. sınıf öğrencisi Umut Ünlü, 4 sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Umut Meşhur’a köpeklerin saldırdığını fark eden bir bayan oğluyla bir arada çocuğu kurtardı. Bedeninin birfazlaca yerinden köpekler tarafınca ısırılan 8 yaşındaki Umut Meşhur’a birinci müdahale olay yeri yakınlarında konutu bulunan bir sıhhat çalışanı tarafınca yapıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Umut Ünlü, buradaki müdahalenin akabinde Konya Kent Hastanesine sevk edildi.

“Çocuğum zirveden tırnağa her tarafı kan arasındaydi”

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden ve sıhhat durumunun ağır olduğu öğrenilen 8 yaşındaki Umut Meşhur’un babası Durmuş Ünlü, “Ben konutta değildim, çalışıyordum. Eşim de tarlaya çıkmıştı yani çocuğun yanında değildi. Konuttan tek başına çıkmış, mescitten gelmiş orada gezinirken köpeklerin saldırısına maruz kalıyor. Biraz uğraşıyor çocuk, bağırıyor. Oradaki komşunun bir tanesi sesini duyuyor geliyor, bakıyor. Bir hanımefendi geliyor 4 tane köpek olduğu için müdahale edemiyor tek başına, korkuyor oradan oğlunu çağırıyor. Oğlu gelip köpekleri uzaklaştırıyor. Ambulans aranıyor o sırada orada yardım eden kişi sağlıkçıymış, konutundan serum getirip takıyor. Ambulans gelip hastaneye kaldırıyorlar ve bana da haber veriliyor. Acil girişinde dört tane köpek saldırdığı için çocuğum doruktan tırnağa her tarafı kan ortasındaydı. Çok yarası vardı. Oradan da buraya sevk edildik, Konya Kent Hastanesi’ne, 4 gündür de burada yatıyoruz. Şu anda tabip ile görüştük evvelki günlere nazaran bir nebze daha düzgün dedi. Pansuman yaparken bir beş dakika gorebilirsek goreceğiz. O günden bugüne daha görmedik çocuğumuzu” dedi.

“hiç bir hayvana ziyan vermedim bugüne kadar”

hiç bir hayvana ziyan vermediğini anlatan baba Durmuş Ünlü, “Ben hayvancılık yaptığım için konutumda kedim, köpeğim, kuşum her şeyim var. hiç bir hayvana ziyan vermedim bugüne kadar, gelip bakabilirler. Bu çocuğum da benim hayvanların ortasında günlük buzağıların sütünü emziriyor, yeri geliyor altını temizliyor. Yani yakın kendisi hayvanlara, biz hayvan düşmanları değiliz. Hayvanları öldürülmesini de istemiyoruz. Bizim tek isteğimiz hayvanların bir ortaya toplanıp bir biçimde barınaklarda bakılması. Psikolojisi şu anda aslına bakarsan bozulmuştur o travma geçiriyordur. Artık o sıhhat durumu düzelecek ruhsal dayanağı sonrasındasında alacak. Natürel o güzelleştikten daha sonra biz evvel bir ayağa kalksın, yanımıza gelsin. daha sonrasında artık buradan mı devam edeceğiz, Ereğli’den mi devam edeceğiz, ona bu biçimde bakacağız” diye konuştu.

100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.