‘Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum’ dedi, nazaranvinden istifa etti

dunyadan

Global Mod
Global Mod
‘Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum’ dedi, nazaranvinden istifa etti
Eski ulusal kaleci Rüştü Reçber, “Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi” aktiflikleri kapsamında söyleşiye katıldı. Reçber burada, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki (TFF), TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörlüğü nazaranvini dün itibariyle bıraktığını deklare etti. Reçber mevzuya ait, “Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum.” dedi.

“HERHANGİ BİR MİSYON YOKTU”

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleşen söyleşide Rüştü Reçber kendisine yöneltilen sorulara karşılık verdi.

Kariyerinden bahsederken “TFF’deki nazaranvimden dün istifa ettim” diyen Reçber, “Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Rastgele bir vazife yoktu. Ayrılmamla ilgili makus bir fikrim yok. Ben TFF’de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamamlar oluyor.” sözlerini kullandı.

“ALTAY BAYINDIR YORUMU”

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır’la ilgili görüşleri sorulan Reçber, “Altay sorumluluk almayı seven, Fenerbahçe’ye epey katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu bakılırsavi de en düzgün biçimde yerine getirdiğini görüyorum. Vakit zaman yansılar oluyor, olacaktır da. Değerli olan bunları gerçek biçimde algılayıp ilerlemesidir.” yanıtını verdi.

“MESSİ KOLEKSİYONU TAMAMLADI”

Dünya Kupası’yla ilgili görüşlerini de lisana getiren eski ulusal kaleci, “Favorim Brezilya’ydı. Messi eski ekip arkadaşımdı, benim Barcelona dönemimde altyapıdan yeni gelmişti A kadroya. Brezilya şayet olmazsa Arjantin olsun istiyordum. Messi, Pele ve Maradona’nın yanına ismini yazdırdı. Dünya Kupası’nı alarak koleksiyonunu tamamladı.” formunda konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.