Soyer, genç dövüş şampiyonu Gürel’i ağırladı

hadicanim

Aktif Üye
İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer dövüş sporlarındaki 4 branşta muvaffakiyete imza atan sportmen Bilge Su Gürel’i ağırladı. Lider Tunç Soyer, “Çok gurur duyduk. Gücümüz neye yeterse yanınızdayız” dedi.

İzmir’i bir spor kentine dönüştürme amacını her fırsatta lisana getiren İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, sportmen Bilge Su Gürel’i makamında konuk etti. Muaythai, Wushu, Boks ve Kick Boks branşlarında Türkiye’de ve dünyada bir epey muvaffakiyete imza atan Gürel’e Güzelbahçe Belediye Lideri Mustafa İnce eşlik etti.

“Erkekler dünyasında bu başarmak epeyce kıymetli”
İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak her vakit yanlarında olduğunu söz eden Lider Soyer, “Sizlerle epey iftihar ediyoruz. Yolun açık olsun. Çok güç bir şey. Erkekler dünyasında bu biçimde sivrilmek, şampiyonluklar kazanmak fazlaca değerli bir şey. O yüzden biz de epey gurur duyuyoruz. Gücümüz neye yeterse, yapabileceğimiz ne olursa yanındayız. Tebrik ediyorum” diye konuştu.

“İzmir’i ve Türkiye’yi temsil edecek”
Güzelbahçe Belediye Lideri Mustafa İnce, “Biz başarılı atletimizi Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü’müzde açtığımız branşlarla destekliyoruz. Atletimiz geçtiğimiz günlerde Ağrı’da Türkiye ikincisi oldu. Önümüzdeki günlerde de İstanbul’da dünya şampiyonasında hem İzmir’i hem Türkiye’yi temsil edecek” dedi.

Sportmen Bilge Su Gürel ise, “Küçüklüğümden beri ailemin teşvikiyle bu sporla ilgileniyorum. Ege Üniversitesi’nde okuyorum. İzmir’i ve Türkiye’yi temsil etmekten gurur duyuyorum. Bir kız çocuğu olarak bu sporlarla ilgilenmek fazlaca hoş. Muaythai Türkiye Şampiyonluğu, Kick Boks Türkiye Open Şampiyonluğu, Avrupa ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü, Dünya Muaythai ikinciliği ve üçüncülüğüm de bulunuyor. İnşallah bundan daha sonra da başarılı bir biçimde İzmir’i ve Türkiye’yi temsil etmek istiyorum” sözlerini kullandı.
Hibya Haber Ajansı