TFF’den silahlı hücum ve rezerv lig açıklaması

dunyadan

Global Mod
Global Mod
TFF’den silahlı hücum ve rezerv lig açıklaması
Alınan bilgiye göre, binaya kimliği meçhul kişi ya da şahıslarca dışarıdan silahla birkaç el ateş edildi.

Saldırıda yaralanan olmadığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis grupları, hususla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı, TFF binasına taarruzla ilgili soruşturma başlattı.

– Vali Yerlikaya’nın paylaşımı

Bu ortada, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bahse ait Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Türkiye Futbol Federasyonunun Riva’daki idare binasına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Taarruzla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.” sözlerini kullandı.

-TFF’den silahlı akın ve rezerv lig açıklaması

TFF’nin açıklamasından: “Yönetim şurası olarak, bu hain hücumun bizi Türk futbolunu bulunduğu çizgiden daha ileriye taşımak için çalışmaktan alıkoyamayacağını belirtmek isteriz”

Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği Vakfının yaptığı talebin değerlendirildiğini ve Rezerv Lig’in kalan haftalarının oynanmamasına karar verildiğini duyurdu.

Bakan Soylu: TFF binasına hücumla ilgili 2 kişi gözaltında PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.