Toyata Türkiye’ye 7 milyar liralık yatırım teşviği

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Toyata Türkiye’ye 7 milyar liralık yatırım teşviği
SAKARYA (İGFA) – Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş (TMMT), yeni yatırım fırsatları ve yeni projeler ile şirketin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarını ağır bir biçimde sürdürüyor.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdürü ve CEO’su Erdoğan Şahin, mevzuya ait yaptığı açıklamada, “Şirketimizin büyümesi; yüksek üretim kalitemizin, verimliliğimizin ve öbür biroldukca faaliyetlerimizin Toyota idaresi tarafınca takdir görmesinin bir kararıdur. Biz de tüm takım arkadaşlarımızla 2023 yılında üzerimize düşen nazaranvleri büyük bir özveri ile planladığımız çerçevede hayata geçireceğiz” dedi.

Erdoğan Şahin, Toyota’nın daima gelişim yaklaşımının yansıması olan bu yatırım, kuvvetli üretim alt yapısı ile farklı beklentilere karşılık verebilecek nitelikte araçlar üretmeye devam etmek için değerli bir adım olduğunu belirterek, kelam konusu yatırımın beraberinde, Toyota’nın global gücünün bir kesimi olan Sakarya’daki üretim tesisimizin, küresel manada kıymetli aktörlerinden biri sayıldığını da teyit ettiğini kaydetti.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.