Trabzonspor taraftarı, şampiyonluğu Yenikapı’da kutluyor

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Trabzonspor taraftarı, şampiyonluğu Yenikapı’da kutluyor
Spor Toto Harika Lig’de 2021-2022 dönemi şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor’un, İstanbul’daki şampiyonluk cümbüşü adresi Yenikapı’ydı. Yenikapı’daki kutlamalar katılan ve kulübün 38 sene daha sonra elde ettiği şampiyonlukta büyük hisse sahibi olan Lider Ahmet Ağaoğlu alanı dolduran 176 bin taraftara seslendi.

“Bu şampiyonluğu epeyce bekledik ve tam da bu yüzden doyasıya kutlamak en büyük hakkımız” diyen Ağaoğlu, “4 sene evvel söylemiştim. 3 sene sabredin daha sonrasında bu kadrosu alkışlayacaksınız demiştim. O denli de oldu. Büyük lider yok büyük Trabzon var. Büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı Yenikapı’ya güzel geldiniz. Bu tertibi hazırlayan ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Trabzon, bu alandaki herkesle gurur duyuyor. Dünya’nın her yerinde beşerler bu grubu ayakta alkışlıyor. Sabrınızı ayakta alkışlıyorum. Biz bu şampiyonlukla ve kutlamalarımız ile farklılığımızı ortaya koyduk. Dünya’nın dört bir yanında beşerler bizim üzere davranıyor, bizim üzere seviniyor. Bu gün burada 176 bin Trabzon sevdalısı meydanda ve ben hepinize teşekkür ediyorum. yıllardır bu anı bekleyen insanları keyifli ettiğimiz için hayli gururluyuz. Unutmayın ki en büyük hisse sahibi sizsiniz. İşte taraftar işte şampiyon!” sözlerini kullandı.

‘Biz farklıyız, zira Trabzonluyuz’

Kutlamalar esnasında aşırılıklardan kaçınılması gerektiğini lisana getiren Ahmet Ağaoğlu, “Sevincimizi doya doya yaşayalım. Oynayalım, kutlayalım lakin toplumsal medya da dahil olmak üzere hiç bir alanda çoka kaçmayalım. Büyük Trabzon taraftarına yakışır biçimde kutlayalım. Hiç kimsenin bu sürece gölge düşürmesine müsaade etmeyelim. Biz farklıyız zira biz Trabzonsporluyuz” dedi.

‘Karakterimiz ile şampiyon olduk’

Şampiyonluk yarışında ne olursa olsun karakterimizden ödün vermedik diyen Ağaoğlu,

“Sevgili arkadaşlar en başından beri söylüyoruz. Maç kaybedebilirsiniz hatta şampiyonluklar kaybedebilirsiniz. Bunların hepsinin telafisi var. Lakin şayet karakterinizi ve dik duruşunuzu kaybederseniz her şeyinizi kaybedersiniz. bu biçimdelikle belirtmek isterim ki bizim kulüp olarak yeni sloganımız şu: Farklıyız ve karakterimizle şampiyon olduk”

halinde konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.