Yangın çıkınca gitarıyla balkona sığındı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Yangın çıkınca gitarıyla balkona sığındı
Adana’da bir kişi, konutunda çıkan yangında gitarıyla sığındığı balkondan itfaiye gruplarının çalışması kararı kurtarıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde 8 katlı apartmanda yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.

İtfaiye grupları, binanın son katındaki dairede çıkan yangına müdahale etti.

Müdahale sırasında apartman sakinleri de takımların ikazları kararı binadan çıkartıldı.

Bu sırada binadan tekerlekli sandalyesiyle çıkmaya çalışan şahsa de gruplar yardım etti.

Bir kişi de evcil hayvanını taşıma çantasıyla yanına alarak yangın yerinden uzaklaştı.

Yanan konuttan düşen birtakım eşyalar, 3. kattaki bir dairenin balkonunda da yangın çıkmasına niye oldu.

Bu sırada 8. kattaki dairenin sahibi Abdurrahman Üter’in, dairenin art tarafındaki balkona gitarıyla sığındığı tespit edildi.

Üter, bulunduğu yerden takımlarca kurtarılıp denetim gayeli ambulansa gdolayıldü.

Ekiplerin müdahalesiyle her iki kattaki yangını söndürüldü.

– Meskende olmayan eşi haber verdi

Üter, gazetecilere, yangın sırasında eşinin ve çocuğunun meskende olmadığını belirterek, “Evde uyuyordum. Eşim Filiz beni arayarak ‘Ev yanıyor haberin yok mu?’ dedi. Ben de yattığımı söylemiş oldukten daha sonra telefonu kapattım. Baktım dumanlar var, konut yanıyor. çabucak sonrasında itfaiyeciler geldi. Mesken yanmış, değerli değil bize bir şey olmasın. Nasıl yandığını bilmiyorum.” dedi.

Öte yandan, yangın niçiniyle etraftaki birtakım araçlar da binadan düşen eşyalar niçiniyle ziyan gördü.

Ekipler, yangının çıkış sebebini araştırıyor.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.