Zafer Partisi’nde istifa

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Zafer Partisi’nde istifa
Çankaya ilçesindeki bir otelde Zafer Partisi’nin Kurucular Konseyi Toplantısı düzenlendi. Toplantı sırasında üyeler içinde tartışma çıktı. Akabinde yaşanan hengamede darbedildiklerini öne süren Kurucular Heyeti Üyesi Soner Çam ve partinin Eskişehir Vilayet Başkanlığı üyesi Çetin Davarcı, polis merkezine giderek Genel Lider Ümit Özdağ’dan şikayetçi oldu.

Zafer Partisi Kurucular Konseyi Üyesi Soner Çam, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaostan beslendiği için Özdağ’ın karşısında durduğunu ve parti içerisinde muhalif olduğunu söylemiş oldu.

Özdağ’ın sabah düzenlenen görüşmede kendisine ithamda bulunduğunu öne süren Çam, “Ben de ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni karşına alamazsın. Siz, Türkiye’de iç savaş çıkaracak kaostan nemalanan bir kişiselyetsiniz.’ dedim. daha sonra bu apar topar içeriden 10-15 bireye, ‘Bunu atın.’ dedi. Beni tekme tokatla dışarıya çıkarttılar. Otelin bahçesine çıktığımız vakit Eskişehir Zafer Partisi üyesi Çetin Davarcı’nın, 15-20 kişi ağzını burnunu kırdı.” dedi.

Çam, kurucular konseyinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini deklare etti.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.