2022-DUS ve 2022-STS Diş Hekimliği müracaatları alınmaya başlandı
(26 Ağustos 2022)
2022-DUS ve 2022-STS Diş Hekimliği Müracaatlarının Alınması
2022-Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş İmtihanı (2022-DUS) ve 2022-Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Düzey Tespit İmtihanı (2022-STS Diş Hekimliği), 16 Ekim 2022 tarihinde uygulanacaktır.
Sınava müracaatlar, 26 Ağustos – 05 Eylül 2022 tarihleri içinde yapılacaktır.
Adaylar, müracaatlarını elektronik ortamda ÖSYM Müracaat Merkezleri aracılığıyla yahut ferdî olarak saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin
ais.osym.gov.tr
internet adresinden yahut ÖSYM Aday Süreçleri Taşınabilir uygulamasından yapabileceklerdir.
Sınavlara ait detaylı bilgi imtihan kılavuzlarında yer almaktadır. Adaylar, Kılavuzlara aşağıdaki bağlantılardan erişebileceklerdir. İmtihana başvuracak adayların ilgili Kılavuzları dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
Kamuoyuna hürmetle duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı
Başvuru Kılavuzu
Aday Müracaat Formu
Sıhhat Durumu/Engel Bilgi Formu
Başvuru Merkezleri
STS Diş Hekimliği: Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Düzey Tespit Sınavı
Başvuru Kılavuzu
Aday Müracaat Formu
Müracaat Merkezleri
100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.
(26 Ağustos 2022)
2022-DUS ve 2022-STS Diş Hekimliği Müracaatlarının Alınması
2022-Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş İmtihanı (2022-DUS) ve 2022-Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Düzey Tespit İmtihanı (2022-STS Diş Hekimliği), 16 Ekim 2022 tarihinde uygulanacaktır.
Sınava müracaatlar, 26 Ağustos – 05 Eylül 2022 tarihleri içinde yapılacaktır.
Adaylar, müracaatlarını elektronik ortamda ÖSYM Müracaat Merkezleri aracılığıyla yahut ferdî olarak saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi - Ana Sayfa
Sınavlara ait detaylı bilgi imtihan kılavuzlarında yer almaktadır. Adaylar, Kılavuzlara aşağıdaki bağlantılardan erişebileceklerdir. İmtihana başvuracak adayların ilgili Kılavuzları dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
Kamuoyuna hürmetle duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIĞI
Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı
Başvuru Kılavuzu
Aday Müracaat Formu
Başvuru Merkezleri
STS Diş Hekimliği: Diş Hekimliği Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Düzey Tespit Sınavı
Başvuru Kılavuzu
Aday Müracaat Formu
Müracaat Merkezleri
100.000TL Sanal Para ile Borsayı Deneyin, Risk Almadan Deneme Hesabı ile Borsa Süreçlerini Keşfedin!
Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.