57 yıllık CHP üyesi parti binasında darp edildi

dunyadan

Global Mod
Global Mod
57 yıllık CHP üyesi parti binasında darp edildi
Edinilen bilgiye bakılırsa olay, CHP Karabük Vilayet Başkanlığında yaşandı. 57 yıllık CHP üyesi olduğu öğrenilen 72 yaşındaki Doğan A., CHP Karabük Vilayet Başkanlığını ziyaret etti. Burada bir sanayi kuruluşundan parti ismine para alındığını tez eden Doğan A., Vilayet Sekreteri Erdoğan Terzioğlu’nun yumruklu saldırısına uğradı. Partililerin ortaya girerek hengameyi ayırmasının akabinde Doğan A. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisinin akabinde taburcu edilen Doğan A., bir periyot partinin disiplin şurasında yer alması niçiniyle kelam konusu tezler üzerine araştırma yaptığını söylemiş oldu. Vilayet Sekreterinin yumruklu saldırısına uğradığını anlatan Doğan A., “Daha evvel kalp krizi geçirmiştim. Kan sulandırıcı kullanıyorum. Olay sırasında kaşım yarıldı bunun üzerine akan kanı durduramadık. Hastaneye götürdüler. Vilayet Lideri da akında oradaydı” dedi.

Partinin değişik kademelerinde nazaranvler üstlendiğini söyleyen Doğan A., “Bunlar partili falan değil” diyerek reaksiyon gösterdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken CHP Vilayet Sekreteri Erdoğan Terzioğlu’nun olay daha sonrası nazaranvinden istifa ettiği öğrenildi.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.