Beşiktaş Kulübünde bayramlaşma merasimi yapıldı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş Kulübünde bayramlaşma merasimi yapıldı
Vodafone Park’ta düzenlenen merasime kulüp genel sekreteri ve icra konseyi lideri Ahmet Mesut Urgancılar, kulüp üyeleri, çeşitli branşlardan antrenörler, atletler ve altyapı atletleri katıldı.

Törende konuşan Urgancılar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını niçiniyle birkaç bayramdır bir ortaya gelemediklerini hatırlatarak, “Gerek ulusal gerekse dini bayramlarımız, sevgiyle ve coşkuyla kutladığımız, birbirimizle olan kardeşliğimizi, birlik ve birlikteliğimizi perçinlediğimiz vakit içinder. Liderimiz ve idare şuramız ismine hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Umarım sıhhat ve keyifle nicelerine erişiriz.” tabirlerini kullandı.

Gençlerin ve çocukların geleceğin teminatı olduğunu lisana getiren Urgancılar, yanında bulunan çeşitli branşlardaki altyapı atletlerini da bayramı kutlaması için kürsüye çağırdı.

Çocuklar içinde istekli olan Beşiktaş 12 Yaş Altı Futbol Ekibi’nin kalecisi Emre Cem Varol, “her insanın bayramını kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum. Buraya kadar geldiğiniz için herkese teşekkürler.” diye konuştu.

Büyük alkış alan Emre Cem için iştirakçiler içinden, “İnşallah hem ulusal ekipte birebir vakitte Beşiktaş’ta forma giyersin.” temenni sesleri yükseldi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.