Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

“Samsun’un tüm ilçelerine mahallelerine muhabbetlerimi gönderiyorum. Kente gelişimizden itibaren bizleri içtenlikle bağrına basan Samsunlulara teşekkür ediyorum. Samsun’a en son 2 yıl evvel vilayet kongremiz için gelmiştik. Burada teşkilatımızın uğraşlı neferleriyle bir daha bir ortada olmanın memnunluğu ortasındayım. Sevdaları salonlara sığmayan siz dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Samsun’da kuruluşundan bugüne kadar partimizde nazaranv yapmış, davamıza omuz vermiş herkese teşekkür ediyorum.

İlk günkü sevdayla ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz. Global ölçekteki tüm sorunlara karşın Türkiye’yi maksatlarına ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Samsun’da buraya gelmedilk evvel fazlaca pahalı bir programa iştirak ettik. Türkiye’nin girişimcilik ruhu TEKNOFEST bu sene Samsun’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin savunma sanayiinde nerelere geldiğine şahit olma fırsatı bulduk. Demek ki önlerine takozlar konmazsa bu millet nelere muktedir onları gösterdik. TEKNOFESTİ görüp de ülkemiz ismine gururlanmamak elde değil. İktidara geldiğimizde yerli ve ulusal yüzde 20’ydi artık yüzde 80. Nereden nereye. Bu durarak olmuyor Bay Kemal! TEKNOFEST bize şunu bir kez daha hatırlatmıştır: Bu millet bir daha kısıtlı imkanlarla bir destan yazıyor.

Türkiye için hayal kuran tüm gençlerimiz ülkemizi her manada şampiyonlar ligine taşıyor. senelerca insanımızı birbirine kırdıranlara, provokatörlere, sabah akşam karamsarlık aşılayanlara karşın ülkemiz bir istikrar ve itimat abidesi olarak göz dolduruyor.

Şu anda BAYKAR mamüllerini yetiştiremiyor. Ulusal ve yerli hareketlerimizin Türkiye’yi yalnızca Pazar olarak gorenleri rahatsız ettiğini biliyoruz. Bu ülke toplu iğne üretemiyordu. Artık hepsinin en hoşunu yapar hale geldik. Global silah tüccarlarını da rahatsız ettiğimizi de biliyoruz.

Ne diyor, ‘Helalleşme’ bu bir oyun. Alevi, Bektaşi kardeşlerimizi maksat alanlar da ülkemizdeki muhacirlere yönelik nefret telaffuzları de bu oyunun bir modülüdür.

Birileri diyor ki ‘Bizim gençliğimiz yok’. Onlara sesleniyorum kendinize bakın kendinize! Bizler gençliğimizle gurur duyuyoruz ve onlarla birlikte maksada yürüyoruz. Diyorlar ki bayan teşkilatı yok. AK Bayanlar hazır. Buyurun kadınlarımızla, gençlerimizle gümbür gümbür geliyoruz. Sayılı günler var. İnşallah 2023’te de Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız.

2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük atılımların çoğalacağının farkındayız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyeceksiniz. Kimlerle kol kola girerseniz girin gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Zira bu millet artık vaktini heba edecek senaryoları umursamıyor.

2023 amaçları akabinde da 2053 vizyonuyla buluşturacak olan biziz. Türkiye’nin bir daha şekillenen global sistemde hak ettiği yeri almasını sağlayacak olan biziz. AK Parti ve Cumhur İttifakı, cumhuriyetimizin yılmaz neferidir. Mazlum ve mağdurların umudu olan bu hoş ülkeyi, ne FETÖ’cülere ne PKK’lılara ne de bunların CHP ortasındaki uzantılarına terk edemeyiz.

Bizim için asıl olan geride şükranla yad edilecek eserler bırakmaktır. Bu anlayışla çalışarak son 20 yılda Samsun’da da büyük bir dönüşüm gerçekleştirdik. Samsuna toplam 43 milyar liralık yatırım yaptık. İkinci devlet üniversitesi olarak Samsun Üniversitesi’ni ülkemize kazandırdık. 900 yataklı Samsun Kent Hastanesi’nin de üretimine devam ediyoruz.

Samsun’da 11 bin 264 konut projesini hayata geçirdik. Kentimizde toplam 6 millet bahçesi projemiz bulunuyor.

Samsun’u süratli tren çizgilerine bağlayacak çalışmaları da yürütüyoruz. Vezirköprü Barajı ile bir arada 9 baraj inşa ettik 3 barajın inşası sürüyor. Samsunlu çiftçilerimize 3,2 milyar lira takviye verdik.

Tüm teşkilat olarak sizlerden tam saha pres yapmanızı rica ediyorum. Unutmayın, zafer emek verenlerindir. Karşımda 2023’ü yeni bir milat yapacak kahramanları görüyorum.”

Detaylar geliyor…

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.