Hatay’da ameliyatlı KPSS adayı imtihana hasta nakil aracıyla gdolayıldü

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Hatay’da ameliyatlı KPSS adayı imtihana hasta nakil aracıyla gdolayıldü
Hatay Büyükşehir Belediyesinden (HBB) yapılan açıklamaya nazaran, bir süre evvel bel fıtığı ameliyatı olan ilahiyat fakültesi mezunu Merve Vural, hekiminin oturarak imtihana girmesini uygun görmemesi üzerine Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine (ÖSYM) sedye ile imtihana girip giremeyeceğini sordu.

Buradan olumlu karşılık alan Vural, HBB Sıhhat ve Toplumsal Hizmetler Daire Başkanlığından yardım istedi.

HBB grupları, Vural’ı Odabaşı Mahallesi’ndeki konutundan hasta nakil aracıyla alarak 2022-KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumuna gireceği Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesine götürdü.

Ekipler, sedye ile araçtan indirdikleri Vural’a imtihana gireceği salona kadar eşlik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vural, imtihana hazırlandığı periyotta bel fıtığı ameliyatı olmak zorunda kaldığını belirtti.

Sınava bir yıldır ağır biçimde hazırlandığını ve emeğinin boşa gitmesini istemediğini lisana getiren Vural, şunları kaydetti:

“Doktorlar oturarak imtihana giremeyeceğimi söylemiş olduler. Sedye ile girmemin mümkün olduğunu öğrendim. çabucak sonrasında beni imtihana götürmesi için HBB’ye başvurdum. Onlar da bu imkanı bize sağladılar. Allah devletimizden ve belediyemizden razı olsun. Umarım imtihanım da hoş sonuçlanır.”

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.