Japonya’daki Türk şef toplumsal medya fenomeni olma yolunda

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Japonya’daki Türk şef toplumsal medya fenomeni olma yolunda
Japonya’nın başşehri Tokyo’da Türk yemekleri satan şef Barış Demir, toplumsal medya yardımıyla fenomen olma yolunda ilerliyor. Tokyo’nun tarihi ve turistik merkezi Asakusa’da Maraş dondurması gösterisi yapan Demir, Japonların ağır ilgisiyle karşılaştı. Müşterilerinin çektiği görüntüyü toplumsal medya uygulaması Tiktok’a yüklemesinin akabinde milyonlarca kişi tarafınca izlenen Demir, sonunda kendi hesabını açarak çektiği görüntüleri Japonların beğenisine sunmaya başladı.

Karşılaştığı ilgiden şad olduğunu belirten Demir, her şeyin yaklaşık bir ay evvel başladığını belirterek, “Sabah dükkana geldiğimde müşteriler kuyruk olmuştu. Ben de ‘Ne oluyor?’ diye şaşırdım” tabirlerini kullandı.

her insanın dondurma beklediğini görür görmez ne olduğunu anlamadığını kaydeden Demir, “niçin kuyruk olduğunu sorduğumda, ‘Tiktok’taki gösterisini izledik’ cevabını aldım” dedi.

Bunun üzerine kendi hesabını açarak görüntüler yüklemeye başladığını belirten Demir, paylaştığı içeriklerin milyonlarca kişi tarafınca izlenmesi ile bölgede ünlü hale geldiğini tabir etti.

Demir’in gösterisine şahit olan Sayaka Okazaki (23), “Sunuş biçimi hayli eğlenceli. Dondurmayı bir türlü alamadık, hayli komikti” biçiminde konuştu.

Maki Seki (23) de, “Külahı süratli bir biçimde çevirmesi ve dondurmayı bize kolay kolay vermemesi epey eğlenceliydi” sözlerini kullandı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.