Kaza daha sonrası kendisine reaksiyon gösteren 2 kişiyi vuran zanlı tutuklandı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Kaza daha sonrası kendisine reaksiyon gösteren 2 kişiyi vuran zanlı tutuklandı
Olay, dün Mesudiye Mahallesi Harman Sokak’ta meydana geldi. Hakan K. (36) idaresindeki 43 RK 702 plakalı araba, Samet T. (37) idaresindeki 16 KNH 10 plakalı arabaya çarptı. Hasarlı kazanın akabinde şoförler içinde tartışma çıktı. Tartışmayı duyarak meskenlerinden sokağa çıkan Mustafa Y. (40) ve Yusuf M. (39), bağıran şoför Hakan K.’ya reaksiyon gösterdi. Hakan K., kendisini bağırmaması için uyaran Mustafa ve Yusuf’a belindeki tabancayı çıkarıp kurşun yağdırdı. Mermilerin isabet ettiği 2 kişi kanlar içerisinde kalırken, ihbar üzerine olay yerine epeyce sayıda polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sıhhat durumlarının uyguna gittiği öğrenilirken, kaçan şoför Hakan K. ise kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı Hakan K., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheli Hakan K.’nın sözünde, “Kazanın akabinde kazayla alakası olmayan 2 kişi ile tartıştım. Alkollüydüm, tartışma büyüdü ve arbede sırasında ateş ettim” dediği öğrenildi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.