Muğla’da yaşlı hanımı dolandıran kuşkulu tutuklandı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Muğla’da yaşlı hanımı dolandıran kuşkulu tutuklandı
İlçede yaşayan yaşlı bayanı telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan kuşkulu, bayana kimlik ayrıntılarının ele geçirilerek soygunda kullanıldığını, ismine kuşkulu banka ve tapu süreçlerinin yapıldığını ve meskeninde arama yapılacağını, konutta ziynet eşyası bulunması durumunda bunların FETÖ’den alınmış olduğunun ortaya çıkacağını söyleyerek ziynet eşyalarının kendilerine teslim edilmesini istedi.

Yaşlı bayan konutta bulunan yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık ziynet eşyasını zanlıya teslim etti.

Durumdan şüphelenen yaşlı bayan ondan sonrasında olayı polis gruplarına bildirdi.

İhbar üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Ofis Amirliği grupları, bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyerek dolandırıcılık hadisesini Aydın’ın Didim ilçesinden ticari taksiyle gelen M.B’nin gerçekleştirdiğini tespit etti.

Operasyon düzenleyen gruplar şüpheliyi Didim ilçesinde yakalayarak gözaltına alındı.

Muğla’ya getirilen kuşkulu emniyetteki tabir süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.

Zanlı sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME! 100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ ÇABUCAK GÖR!

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.