Ordu’da şehit annesinin meskenini infaz müdafaa memurları boyadı

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Ordu’da şehit annesinin meskenini infaz müdafaa memurları boyadı
Ordu Kontrollü Özgürlük Müdürlüğünde vazifeli işçi, 1994’de Şırnak’ta şehit olan Zafer Gülseren’in annesi Şükriye Gülseren’i, Akkese Mahallesi’ndeki konutunda bir süre evvel ziyaret etti.

Anne Gülseren, ziyaret esnasında meskeninin boyanmasına muhtaçlık olduğunu belirtti. Bunun üzerine infaz muhafaza memurları, meskenin boyanması konusunda istekli oldu.

Altınordu Kaymakamlığınca karşılanan gereç ile şehit annesinin konutunun duvarlarının boya, bakım ve tamiri yapıldı.

Eşi yaklaşık 3 yıl evvel vefat eden, oğlu ile yaşayan Şükriye Gülseren, işçiye yemek ve çay ikram etti.

Gülseren, “Evimin duvarları fazlaca kirlenmişti. Bana ziyarete geldiklerinde onlara bir talepte bulundum. Allah razı olsun yaptılar. Tertemiz oldu ve pak biçimde oturacağım. Kış paklığı oldu.” dedi.

– “Şehit ailelerimize elimizden geldiği kadar dayanak olmaya devam edeceğiz”

Denetimli Hürlük Müdürü Özcan Tekin ise müdürlük olarak 2019’da haklarında kamuya yararlı bir işte çalışma cezası olan yükümlülerle birlikte 8 şehit ailesinin meskeninin boya, bakım ve tamiratını gerçekleştirdiklerini söylemiş oldu.

Yükümlülerin Kovid-19 niçiniyle idari izinde olduğunu anımsatan Tekin, şehit annesinin muhtaçlığını beyan etmesi üzerine çalışanın, “Müdürüm, biz bu işi gerçekleştiririz.” dediklerini anlattı.

Tekin, işçinin meskenin boya, bakım ve tamirini iki günde tamamladıklarını tabir ederek, “Bu manada müdürlüğümüzde çalışan işçimize cani gönülden teşekkür ediyorum. Şehit yakınlarımıza, ailelerimize elimizden geldiği kadar dayanak olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.