Patates satarak kazandığı 300 bin TL’lik altınlarını çaldılar

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Patates satarak kazandığı 300 bin TL’lik altınlarını çaldılar
Olay, Şuhut Kapalı Pazar Yerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, pazar yerinde patates satan esnaf Hasret Sarıgül (43), ziynet eşyası bulunan çantasını çalıştığı tezgahının bir kenarına bıraktı. Müşterilerin ağır olduğu esnada üçü bayan bir erkek olmak üzere 4 kişi bunu fırsat bilerek el çabukluğu ile içerisinde yaklaşık 300 bin TL’lik ziynet eşyası bulunan çantayı çalarak kayıplara karıştı.

bir süre daha sonra çantasının yerinde olmadığını öğrenen Sarıgül, durumu pazar da vazifeli zabıta ve polis takımlarına haber verdi. Zabıta kabininde bulunan güvenlik kameraları sisteminden olayı inceleyen polis takımları olayın gerçekleştiren şahısları tespit ederek harekete geçti.

Yaklaşık 15 yıllık birikiminin bulunduğu çantası çalınan Sarıgül, altınlarının bulunmasını isteyerek, “Müşteri kılığında geldiler buraya kameraların açıldığında öğrendik olayı. Üçü bayan biri erkek 300 bin TL’ye yakın ziynet eşyam vardı. Altınlarım vardı içerisinde kimliği belgisiz şahıslar tarafınca çalındı. Ben bunun bir an evvel bulunmasını istiyorum. Ben bunu pazarda orada burada alın tabirle çalışarak kazandım. Rica ediyorum bulsunlar onları” dedi.

Öte yandan, olayın akabinde polis tarafınca başlatılan incelemenin devam ettiği bildirildi.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.