Pertoys 0.90.1: Hotfix can sıkıcı hataları düzeltir

hadicanim

Aktif Üye
Microsoft, Windows için Poweroys'un bir hotfix sürümü yayınladı ve sürümü 0.90.1'e kaldırdı. Güncellenmiş sürümde, programcılar doğru bir şekilde gözlemledi, araç koleksiyonundaki can sıkıcı hatalar.

Sürüm duyurusu Microsoft'un geliştiricisini kısaca ve kısaca tutuyor: Wintget kullanılırken 0.90 sürümüne güncelleme çalışmadı, Poweroys sürümü yüklenemedi. Winget bir sistemde bulunmadıkça, yeni “komut paleti” hızlı başlangıç işlevi başlamadı.

Pertoys: Bazı hata düzeltmeleri

Komuta paleti de yönetici haklarıyla başladığında çöktü. Başka bir sorun, komut paletinin yazılıma bağımlılıkları yüklemeye çalıştığı zamandı – bağımlılıklar zaten yerine getirilmiş olsa bile bunu yaptı.

Pertoys'taki .NET paketi de 9.0.4 durumuna kadar güncellendi. Böylece yukarıda belirtilen sorunların kendi sistemleriniz üzerinde bir etkisi yoktur, pertoys kullanıcıları güncellemeyi yükleyebilirler: Poweroys'un kendisinde, “genel” sekmesinin altında, “sürüm ve güncellemeler” altındaki “güncellemelerdeki” kontrol “düğmesine tıklayın. Arama ve kurulum teklifine yol açar.

Pertoys kullanıcı arayüzündeki teklifi güncelleme

Güncelleme işlemi Pertoys'ta tetiklenebilir.

(Resim: Ekran görüntüsü / DMK)

Güncellenmiş kurulum paketleri Poweroys GitHub Proje sayfasında da bulunabilir:

Geçen hafta Salı günü, Microsoft'un geliştiricileri 0.90 sürümünde Windows için Poweroys'u yayınladı. Yeni bir işlev olarak, sürümde hızlı başlangıç ”komut paleti” eklendi. Buna ek olarak, versiyon da birkaç can sıkıcı ve rahatsız edici hatayı onarmıştı.

(DMK)

Emre

Yeni Üye
Microsoft, Windows için Poweroys'un bir hotfix sürümü yayınladı ve sürümü 0.90.1'e kaldırdı. Güncellenmiş sürümde, programcılar doğru bir şekilde
Selam yenilik severler

@hadicanim gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Selin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @hadicanim Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Selin, teşekkür ederim

starabla

Global Mod
Global Mod
Microsoft, Windows için Poweroys'un bir hotfix sürümü yayınladı ve sürümü 0.90.1'e kaldırdı. Güncellenmiş sürümde, programcılar doğru bir şekilde
Selam yorum yapanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @hadicanim, gerçekten emeğine sağlık

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Selin' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @hadicanim Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Selin, kaynağı merak ettim

Melis

Yeni Üye
Merhaba tartışmaya katılanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @hadicanim

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Selin' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Selin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude Umut

Yeni Üye
Merhaba tartışma sevenlere

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @hadicanim

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Emre' Alıntı:
Selam yenilik severler @hadicanim gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Selin, teşekkür
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Emre

Ela

Yeni Üye
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @hadicanim

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @hadicanim

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

starabla' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @hadicanim, gerçekten emeğine sağlık Arka planda düşün diye bıraktım bunu da Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Selin, kaynağı merak ettim
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @starabla, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @hadicanim

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Emre' Alıntı:
Selam yenilik severler @hadicanim gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Selin, teşekkür
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Emre, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor