Şenol Güneş: Oynayan da gidebilir oynamayan da

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Şenol Güneş: Oynayan da gidebilir oynamayan da
Spor Toto Muhteşem Lig’in 19. haftasında konuk olduğu Otomobilim.com Konyaspor’u 2-1 yenen Beşiktaş’ın teknik yöneticisi Şenol Güneş, rakibe göre daha üstün bir futbol sergilediklerini söylemiş oldu.

Güneş, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda yapılan maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, Konyaspor’un son vakit içinderda maç kazanamadığını lakin yenilmediğine dikkati çekti.

Deplasmanda aldıkları bu galibiyetin sevindirici olduğunu aktaran deneyimli teknik adam, şu biçimde konuştu:

“Galibiyet iki tarafa da gelebilirdi. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. İki tarafın da kazanmaya gereksinimi vardı. Maçın başında yediğimiz bahtsız gol, oyundan düşürmedi. Bu hoş bir şey. Birinci başta biraz demoralize oldular lakin daha sonra toparladılar. Oyun olarak kahrımız olmadı fakat daha fazla konum üretmemiz gerekirdi. Yavaş oynadık. Deplasmanda maç kazanamayan bir kadro olarak ikinci yarı git gele karşılık verdik ve son dakikalarda önde baskı yaparak gol attık, maçı kazandık. Ekibin artıları fazlaydı. Konyaspor’a nazaran daha üstündük. bir daha de eksiklerimiz var. Moral açısından kazanmaya fazlaca gereksinimimiz vardı. Sonuna kadar arkadaşlarımız bunu yaptı. Bir arkadaşın yanılgısını bu uğraşla başkaları kapatmış oldu. Ekip olmak için buna muhtaçlık var.”

Güneş, daha sonradan oyuna giren ve skora tesir eden futbolcuların performansından memnun olduğunu vurgulayarak, “Daha uygun oynayan ve kazanan bir gruba dönüşeceğiz. Geriye bakmadan, ileri bakarak çarşamba günü oynayacağımız maça hazırlanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Konyaspor’a da muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALAR

Güneş, bir gazetecinin transfer çalışmalarına ait sorusunu, “Gidecek yahut gelecek konusunda hiç bir şey yok. Bunlara son gün karar verilir. Lakin olasılıklar vardı. Weghorst bunlardan bir tanesiydi, gitti. Kendisine muvaffakiyetler diliyoruz. Kurallar onu getirdi. Artık elimizdekini değerlendireceğiz. Takviyeyi, var ise kulübün ekonomik gücüne ve ekibin gereksinimine nazaran değerlendireceğiz. Bunları aslına bakarsan dışarda konuşmadım lakin herkes bildiğini yazıyor.” diye cevapladı.

hiç bir oyuncuyla ilgili sonucunın olmadığına işaret eden Güneş, “Şimdi elimde olan oyuncuları alana sürdüm lakin yarın ne gelişme olur bilmiyorum. Oynayan da gidebilir oynamayan da. Ona bakacağız. Çarşamba günü oynayacağımız maça bakacağım. Oyuncularımızı en yeterli düzeyde kullanmak istiyoruz. çabucak hemen o düzeye gelmedik.” halinde konuştu.

Takımının puan ortalamasının düşük olduğunu aktaran Güneş, “Sezon başından beri baktığınızda aslına bakarsan o denli olmasaydı, tahminen ben de gelmeyecektim. Burada önemli olan Beşiktaş’ın başarısı. Bendilk evvelki hoca da katkı yaptı. Biz de katkı yapmaya çalışacağız. Burada değerli olan Beşiktaş’ın düzgün olabilmesi. Beşiktaş’ın aldığı puan kâfi değil. Oyunumuz da kâfi değil.” diyerek kelamlarını tamamladı.

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.