Stefan Kuntz: Yüzde 1 bile istifayı düşünmüyorum!

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Stefan Kuntz: Yüzde 1 bile istifayı düşünmüyorum!
Uluslar C Ligi 1. Küme’de Faroe Adaları’na 2-1 yenilen A Ulusal Kadro’da teknik yönetici Stefan Kuntz maçın akabinde canlı yayında konuştu. 12. ulusal maçında 3. defa alandan yenik ayrılan Alman teknik adam, Lüksemburg maçı için birkaç yumruk yediklerini belirtmişti lakin bu kere ‘Nakavt olduk’ diyerek 2-1’lik yenilgiyi yorumladı.

“GERÇEKTEN ACITIYOR”

“Eleştirileri haklı buluyorum fakat oyuncularımı, kadromu suçlayacak değilim. Bizim kadar kuvvetli olmayan, daha epeyce çaba eden bir kadro vardı karşımızda. Daha evvel yumruk yemiştik, bu sefer nakavt durumu var. Nitekim acıtıyor.”

“10-11 OYUCUSUNU KAYBEDERSE.”

“Biz buradan daha kuvvetli biçimde ayağa kalkacağız. Mazeret üretmemek lazım lakin hiç bir ulusal grup, 10-11 en kaliteli oyuncusunu kaybederse, onun yerine oyuncular koyması güç oluyor. Takvim belirli, keşke daha fazla bir ortaya gelebilsek.”

“VAZGEÇMEYECEĞİM”

“Şu anda teknik yönetici değişikliğinden kelam etmek fazlaca kolay. Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Hocayı değiştirerek realiteyi değiştirmek kolay değil. Türk Ulusal Kadrosu’nun şu anki durumu bu. Ben asla vazgeçmeyeceğim. Bu durum beni daha fazla motive etti.”

BASIN TOPLANTISINDAKİ SÖZLERİ

“Hem Lüksemburg hem Faroe maçlarında daima rakipten daha az koştuk. Her iki maçta da daha az ikili çaba kazandık. Bunlar futbolun temel ögeleri. Eski vakitte da, çağdaş futbolda da bu biçimde. Bu noktalarda başarılı olamazsanız toplamda da başarılı olamıyorsunuz. Kamuoyu önünde oyuncularımı eleştirmek istemiyorum. Şartlar dedik. Yağmur, rüzgar. Bugünün şartları prestijiyle değerlendirdiğimizde, Türk Ulusal Grubu’nun gerçeği ve kalite manasında durumu bu.”

“%1 BİLE İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM”

“Spekülasyonları bilmiyorum 1 aydır süren. 4 galibiyet almıştık. Dört galibiyetten daha sonra tatmin edici olmayan ne vardı da bu haberler çıktı anlamıyorum. Sabırsızlık hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Play-offları geçip Dünya Kupası’na gitmek istiyorduk ancak başaramadık. İkinci amaç ise B Ligi’ne çıkmaktı. Bunu başardık. Ben şu basamakta %1 bile istifa düşünmüyorum. Şu anda daha fazla motive olmuş durumdayım.”

Haber Sitelerinden Alıntı Yapılmıştır.