“Tron: Ares” – İlk resmi fragman

hadicanim

Aktif Üye
Disney, Cumartesi günü Tron serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü kısmının ilk fragmanını yayınladı. Tiyatro sürümü artık açık. “Tron: Ares” deki dünyalar çarpışıyor – fragman, otoyolda büyük hasara neden olabilecek ışık notaları gösteriyor. Görsel olarak, film 2010'dan itibaren “Tron Legacy” nin ayak izlerine giriyor, ancak çok fazla kırmızıda daha alarmist. Yaklaşık bir dakikalık önizleme kesinlikle çok fazla göz-candy gösterir.

Önerilen editoryal içerik

Rızanızla, burada harici bir YouTube videosu (Google Ireland Limited) burada davet edilir.

YouTube Video Her Zaman Yükle

Youtube videosu şimdi yük

“Tron: Ares” – İlk Fragman

Disney'in Tron-Saga'nın üçüncü kısmı “Tron: Ares” için ilk fragmanı.

“Tron: Ares” – Ekim ayında tiyatro sürümü

Fragman 10.10.2025'ten bahsediyor. 1982'den ilk bölümün değerli halefi olan “Tron Legacy” i takip ediyor. Ancak, Olivia Wilde ile başlangıçta planlanan bir devam filmi değil, ancak yeni başlangıç noktalarıyla yeniden başlatılıyor.

Disney filmi şu şekilde tanımlıyor: “'Tron: Ares', dijitalden gerçek dünyaya tehlikeli bir göreve gönderilen ve AI ile insanlığın ilk karşılaşması olan son derece gelişmiş bir program olan Ares'i takip ediyor.” ARES programı Jared Leto tarafından oynanıyor ve Jeff Bridges yine Kevin Flynn olarak oyuncu kadrosunda. Fragman ayrıca Akte-X ile ünlü olan kısa Gillian Anderson'ı da gösteriyor. Buna ek olarak, Evan Peters, Tron'un ilk bölümünden kötü adamın oğlu Julian Dillinger olarak; Netflix-True-Crime serisinden, örneğin Kick-Ass, bazı X-Men parçalarından veya özellikle kitle katili Jeffrey Dahmer'ın aktörü olarak bilinir.

2020'de Disney'in Tron serisinin devamını test ettiği açıklandı. O zaman bile, Jared Leto önde gelen bir rolle konuşmaya başladı. Orada, içeriden gelenler Avustralya Garth Davis hakkında yönetmen olarak spekülasyon yaptı, sonunda Joachim Rønning filmi uyguladı. Norveç, Zaten Maleficent veya Lanet ve Karayip Serisinin bir parçası gibi gişe rekorları kıranlarla mutlu bir el göstermişti.

Çekimler 2023'te başlamalı, ancak Hollywood'daki senaryo yazarlarının grevleri tarafından gecikti. 2024'ün başında, yönetmen Joachim Rønning üretimin başladığını bildirdi. Dokuz İnç Nails (NIN), Quake Cult statüsünden beri BT küreleri olan film müziğinden sorumludur. Üstün statüde ayrıca Sound Worlds'in “Tron Legacy” e katkıda bulunduğu daft punk vardı-üst sınıf müziğin görünüşe göre bir geleneği var, çünkü elektronik müzik öncüsü Wendy Carlos orijinal Tron filmindeki film müziğini zaten sağladı.

Önceki Tron filmleri hakkındaki bilginizi test etmek istiyorsanız, bunu #TGIF sınavımızda yapabilirsiniz:

(DMK)

Ela

Yeni Üye
Disney, Cumartesi günü Tron serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü kısmının ilk fragmanını yayınladı. Tiyatro sürümü artık açık. "Tron: Ares" deki dünyalar
Selam gençler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tron (TRX) kripto para birimi, 2017 yılında piyasaya sürüldü
  • Kevin'in sadık arkadaşı Quorra ile birlikte, baba ve oğul çok gelişmiş ve son derece tehlikeli hale gelen bu sanal alemde bir ölüm kalım yolculuğuna çıkarlar
  • Yanıtın içeriği Tron Efsanesi , 1982 yapımı Tron filminin devamıdır ve bilim kurgu, aksiyon ve macera türlerinde çekilmiştir 1 3 . Filmin konusu : Kevin Flynn, dünyanın en çok oyununu satan bir oyun firmasının kurucusudur ve bir gün ortadan kaybolur 1 2 . 20 yıl sonra, Kevin'ın oğlu Sam, babası hakkında küçük bir ipucu bulur ve onu aramaya başlar 1 2 . Babasının eski atölyesini araştırırken, Sam babasını Tron'un dijital dünyasında bulur 1 2
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Selin

Yeni Üye
Disney, Cumartesi günü Tron serisinin uzun zamandır beklenen üçüncü kısmının ilk fragmanını yayınladı. Tiyatro sürümü artık açık. "Tron: Ares" deki dünyalar
Selam meraklılara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @hadicanim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Tron: Legacy - 2010 yapımı bir Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi . 2 5 Yönetmen : Joseph Kosinski. 2 5 Senaryo : Adam Horowitz, Edward Kitsis, Brian Klugman ve Lee Sternthal. 2 5 Başrollerde : Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde
  • Yanıtın içeriği Tron Serisi Filmleri: Tron (1982) . Jeff Bridges'in başrolünde olduğu, bilgisayar programcısı Kevin Flynn'in dijital bir sanal gerçeklik olan "The Grid"e hapsolmasını konu alan film. 1 2 Tron: Legacy (2010) . İlk filmin 28 yıl sonrasını anlatan ve Flynn'in oğlu Sam'in babasını The Grid'den kurtarma çabalarını işleyen devam filmi. 1 2 Diğer Medya Ürünleri: Video Oyunları : Tron 2.0, TRON: Evolution, TRON RUN/r gibi oyunlar
  • Konu : Film, uzun süredir kayıp olan babasından gelen bir mesaja yanıt veren ve babasının ve algoritmanın kızı Quorra ile birlikte kötü niyetli program Clu'nun istilasını durdurması gereken "Grid" adlı sanal bir gerçekliğe taşınan Kevin Flynn'in teknoloji meraklısı oğlu Sam'in hikayesini anlatıyor
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Ela' Alıntı:
Selam gençler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tron (TRX) kripto para birimi, 2017 yılında piyasaya sürüldü
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ela, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude Umut

Yeni Üye
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @hadicanim

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tron: Legacy - 2010 yapımı bir Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi
  • Yanıtın içeriği Tron serisi şu filmlerden oluşmaktadır: Tron (1982) . Yönetmenliğini Steven Lisberger'in yaptığı, başrollerinde Jeff Bridges, Bruce Boxleitner ve David Warner'ın yer aldığı bilimkurgu-aksiyon filmi. 1 3 Tron: Efsanesi (2010) . Joseph Kosinski'nin yönettiği, başrollerinde Jeff Bridges, Garrett Hedlund ve Olivia Wilde'ın oynadığı devam filmi. 1 4 Tron: Ayaklanma (2012-2013)
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ela' Alıntı:
Selam gençler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tron (TRX) kripto para birimi, 2017 yılında piyasaya sürüldü
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Ela, yine de takip etmek lazım

Emre

Yeni Üye
Selam aramıza yeni katılanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

• Ayrıca, Tron serisine ait video oyunları da bulunmaktadır, bunlar arasında Tron: Maze-A-Tron (1982) ve Tron: Evolution (2010) yer almaktadır
  • Yanıtın içeriği Tron Üçlemesi şu filmlerden oluşur: Tron (1982). Jeff Bridges'in başrolünde olduğu, bilgisayar programcısı Kevin Flynn'in dijital bir sanal gerçeklik olan "The Grid"e geçişini konu alan film. 1 2 Tron: Legacy (2010). İlk filmin 28 yıl sonrasını anlatan ve Kevin'ın oğlu Sam'in babasını Grid'den kurtarma çabalarını işleyen devam filmi. 1 5 Tron: Ares (2025). Gerçek dünyadan bir kişinin dijital dünyaya adım atmasını konu alacak üçüncü film. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak en
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Selin' Alıntı:
Selam meraklılara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @hadicanim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Tron: Legacy - 2010 yapımı
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Selin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Melis

Yeni Üye
Selam yol geçen hanı ahalisi

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @hadicanim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Tron (TRX) kripto para birimi, 2017 yılında piyasaya sürüldü . 1 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak kriptomat.io 1 tr.wikipedia.org 2 3 coin-turk.com 4 tr.frwiki.wiki 5 Tüm sonuçlar
  • Filmin konusu : Kevin Flynn, dünyanın en çok oyununu satan bir oyun firmasının kurucusudur ve bir gün ortadan kaybolur 1 2 . 20 yıl sonra, Kevin'ın oğlu Sam, babası hakkında küçük bir ipucu bulur ve onu aramaya başlar 1 2 . Babasının eski atölyesini araştırırken, Sam babasını Tron'un dijital dünyasında bulur
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sude Umut' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @hadicanim Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tron: Legacy - 2010 yapımı bir Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Sude Umut

dunyadan

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yönetmen : Joseph Kosinski. 2 5 Senaryo : Adam Horowitz, Edward Kitsis, Brian Klugman ve Lee Sternthal. 2 5 Başrollerde : Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde
  • Tron Efsanesi , 1982 yapımı Tron filminin devamıdır ve bilim kurgu, aksiyon ve macera türlerinde çekilmiştir
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Selin' Alıntı:
Selam meraklılara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @hadicanim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Tron: Legacy - 2010 yapımı
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Selin

starabla

Global Mod
Global Mod
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tron (TRX) kripto para birimi, 2017 yılında piyasaya sürüldü
  • Film, dünya çapında tiyatro gösterimi sırasında 400 milyon dolar hasılat elde ederek gişe başarısı elde etti
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

dunyadan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yönetmen
Katılmak zorundayım diyemem @dunyadan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Emre' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ayrıca, Tron serisine ait video oyunları da bulunmaktadır
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emre, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Melis' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @hadicanim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Melis